Un restaurant Burger King nou se deschide în Capitală; Primii 100 de clienţi primesc o surpriză

0
820

Acum că a trecut Paştele revenim la mâncarea noastră obişnuită, care pentru unii include… un burger bun. Făcut pe grătar, sau alternativa vegană, un whopper plant-based. Ei bine Burger King ne informează că se pregăteşte să deschidă un nou restaurant în Veranda Mall şi îi aşteaptă pe primii 100 de clienţi cu surprize.

Veranda Mall, care se află în zona Obor din Capitală va avea parte de marea deschidere a unui restaurant Burger King pe 20 aprilie, de la ora 10:00. Tot atunci primii 100 de clienţi care sunt acolo vor primi gratuit câte un whopper. În plus, pe toată durata zilei, clienţii vor beneficia de o ofertă specială: 2 burgeri Whopper cu doar 29 de lei.

Între timp Burger King îşi continuă misiunea conform anului de anul trecut şi anume să aducă mai multe produse şi meniuri pe bază de pui pe piaţa locală. Astfel în prima lună a anului 2022 a introdus Chicken Jr, burgerul de pui la 4.9 lei şi Bacon Cheddar Chcken, varianta cu carne de pui a lui Cheddar Bacon Burger. În 2021 Burger King s-a axat pe expansiune şi a început să aibă restaurante şi în afara Capitalei, precum cel din Braşov.

Tot atunci se deschideau şi un restaurant în Piaţa Victoriei, la Universitate şi în Park Lake.