🍽 Hello dragilor! După cum v-am spus, o să începem să călătorim împreună, iar pentru primul city break am ales capitala României, București.
Grand Café Van Gogh
Am ajuns destul de devreme astăzi, la ora 7:30 umblam pe străzi în căutarea micului dejun perfect. După un scurt research am ales localul Van Gogh, unde am fost întâmpinat direct de către un ospătar care mi-a spus că timp de 30 de minute n-au disponibil micul dejun și cafeaua. Nu m-am lăsat, așa că am așteptat puțin la un pahar de Mimosa.
Până la urmă mi-am ales un croque monsieur care era format dintr-o pâinică extrem de moale, asemănătoare cu un cozonac, iar la interior am găsit o șuncă de pui, pastramă și multă brânză cedar. Per total sandwich-ul a fost bun, dar la final a usturat puțin nota, m-au golit de 78 de lei. După ce am terminat cu micul dejun am mers către Airbnb-ul meu, vă las și link-ul cazării la final, unde am găsit un apartament amenajat destul de frumos.
Love You Choux by Livrez Fericire
Următorul punct a fost la Choux Livrez Fericire, de unde am luat un mirific choux cu trei tipuri de cremă de ciocolată. Tot ce pot să vă zic este că încă salivez după el și îmi pare rău că nu găsesc așa ceva și în Timișoara.
al’ceva
Pe finalul zilei am mers la restaurantul Al’Ceva (care este restaurantul lui Ciprian Antone, fost concurent al emisiunii Chefi la cuțite) unde nu m-am putut abține să nu mănânc niște pachețele vietnameze, iar la main course un platou bărbătos care a conținut niște mici, aripioare și cârnăciori, plus o pizdulice la grătar cu piure de cartofi și dulceață din fructe de pădure. Mâncarea a fost excelentă iar ambianța foarte nice, plus că la final am rămas destul de surprins pentru că nota de plată a fost super decentă.
Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră. V-am pupat! Ps. Ghicește unde mergem în următorul city break!
#Restaurant #AlCeva #București
PE NOI NE GĂSIȚI AICI: