McDonald’s îşi primeneşte produsele pentru colecţia primavară-vară şi face câteva schimbări importante în meniu. Pe de o parte va schimba reţetele pentru Big Mac şi McDouble şi pe de altă parte va oferi sosul Big Mac separat.
Gigantul fast food a anunţat că va aduce modificări şi la banalul cheeseburger şi hamburger. Ingredientele vor rămâne în mare la fel, dar modalitatea de pregătire a sandvişurilor se va schimba. Dorinţa Mec este de a îmbunătăţi calitatea produsului finit. Chiflele vor fi mai mai moi, ca nişte „pernuţe” faţă de cele actuale. Se schimbă şi procesul de pregătire a cărnii la grătar, pentru a concura mai bine cu Burger King aş zice.
McDonald’s vrea să facă brânza şi mai fierbinte şi mai topită, mai ales în cheeseburger. În plus, în loc să adauge ceapă albă tăiată rondele imediat după ce chifteaua iese de pe grătar, McDo îl adăugă la chiftea în vreme ce e încă pe grătar. Aşa se va crea o aromă mai caramelizată. Big Mac-ul va primi mai mult sos Big Mac, o combinaţie specială de maioneză, muştar, oţet, sos relish şi condimente.
O altă veste e că McDonald’s se pregăteşte să ofere sosul Big Mac separat de sandviş. Va sosi într-un recipient de dipping în anumite locaţii, iar ambalajul va fi albastru. Deocamdată au fost depistate în câteva restaurante din Texas.