TED’s Coffee se extinde cu două noi cafenele în Bucureşti, după ce a cucerit un spaţiu râvnit la parterul mall-ului Park Lake în acest an. Cele două locaţii noi duc numărul total de unităţi la 30, iar detalii avem mai jos.
Lanţul de cafenele a fost fondat de către Vasile Andreica, antreprenor, cu peste 15 ani de experienţă în domeniu. Cele două locaţii noi au necesitat o investiţie totală de 100.000 de euro plus TVA. În acest moment din cele 30 de cafenele TED’s Coffee Co, 22 sunt în Bucureşti. Până la final de an se va ajunge chiar la 33 de locaţii de acest tip, în toată ţara.
Fiecare spaţiu nou, din cele două proaspăt inaugurate are câte 40 de metri pătraţi. Locaţiile sunt foarte bune, au „vad” aşa cum se spune în termeni colocviali. Una se află aproape de Piaţa Victoriei şi alta aproape de Piaţa Romană. Prima este în piaţeta publică a proiectului imobiliar exclusivist The Landmark, iar a doua se află la parterul Jupiter House, clădire de birouri aflată lângă hotelul Moxa.
Aici este un mare influx de studenţi (ASE, Universitate) şi comunităţi de business. TED’s Coffee Co a pornit la drum în 2013, dezvoltându-se în special în centrele comerciale, dar şi clădiri de birouri şi spaţii stradale. Lanţul de cafenele este înscris şi în Uber Eats şi alte servicii de livrări, aducând mai aproape de tine atât frappe-uri, cât şi limonade, capuccino, sucuri de mango, ciocolată caldă sau chiar vreun wrap cu ingrediente bio.
Există şi chai latte în meniu, ba chiar latte cu nuci de macadamia şi nucă de cocos, plus latte cu nuga şi mocha albă. Sandvişuri, croissante şi ceaiuri întregesc meniul.