Oferte de nerefuzat la Kutt.ro: cuţite de chef, tocătoare şi altele

1314
Processed with VSCO with a6 preset

Suntem în decembrie şi gospodinele au început deja să îşi facă listele de cumpărături. Au nevoie şi de ustentile pe măsură, precum cuţite de chef, tocătoare şi alte unelte speciale. Noi am găsit un magazin care se ocupă cu aşa ceva, Kutt.ro şi există şi un set de reduceri mai jos.

În primul rând pe lângă tocătoare, şorţuri, feţe de masă, au şi o secţiune de blog cu reţete culinare, pe care vi le recomand. În România, deşi avem multe magazine cu ustensile de gătit, puţine reuşesc să aducă seturi de cuţite cu măiestrie şi tehnică japoneză, precum seturile Akira Santoku. Se caută cuţite foarte ascuţite, apărători pentru degete, tăieturi perfecte. Trecerea de la un cuţit clasic de la supermarket la unul de acest tip e că trecerea de la un laptop de sub 2000 de lei la un MacBook.

Iată şi ce produse apar în secţiune Christmas sale, cu reducere:

• Cuțit Hikari Chef: 139 lei (redus de la 199 lei)
  • Set tocătoare Iris: 139 lei (redus de la 199 lei)
  • Fața de masă Riko: 174 lei (redus de la 249 lei)
  • Șorț de bucătărie Nuno: 139 lei (redus de la 199 lei)

Cuţitul Hikari Chef îţi permite să tai ca un master chef şi este unul profesional, care e util la tăiere, feliere, măcinare sau tăiere în cubuleţe a fructelor, legumelor şi cărnii. Este fabricat din oţel inoxidabil german cu conţinut ridicat de carbon. E creat cu precizie, din oţel inoxidabil de calitate superioară cu duritate 58-63 Rockwell. Rezistă şi la uzură şi la rugină şi pete. Conţine mai mult vanadiu decât alte oţeluri, pentru o forţă sporită. Mânerul este unul ergonomic din lemn laminat.

Primiţi şi o substanţă de îndepărtare a mirosurilor KUTT pentru a scăpa de mirosuri puternice de pe ustensile.