A început Bavariafest la Kaufland Pop-Up Restaurant, petrecere în stil nemţesc

0
788

Suntem în octombrie, luna lui Oktoberfest şi nu lipsesc evenimentele tematice nici la noi. A început Bavariafest spre exemplu la Kaufland Pop-Up Restaurant, locaţie aflată în nordul Capitalei. Avem de-a face cu un festival cu specific nemţesc, acolo unde clienţii sunt aşteptaţi cu preparate inspirate din bucătăria bavareză.

Veţi găsi tot acolo şi muzică live şi atmosferă de sărbătoare. Începând de luni, 3 octombrie şi până duminică, 9 octombrie iubitorii de petreceri şi gastronomie care merg la Kaufland Pop-Up Restaurant se vor putea bucura de un meniu tradiţional special. Preparatele savuroase gătite de bucătari includ: platouri de gustări Weisswurst, friptură de porc cu varză roşie şi găluşte de covrigi. Nu vor lipsi cârnaţii la grătar cu varză murată, Käsespätzle sau pui la cuptor cu salată de cartofi.

Personal nu sunt mare fan al faptului că nemţii pun şi castraveţi în salată de cartofi, dar ştiu că unii apreciază asta. La desert veţi avea parte de tradiţionalul ştrudel cu mere şi sos de vanilie, pe care îl asociez mai degrabă cu austriecii, dar şi cremă bavareză cu compot de prune, care mă duce cu gândul la gomboţi. Trupele live de muzică autentic germana vor cânta între orele 17:00 şi 22:00 în zilele de 7, 8 şi 9 octombrie.

Puteţi face rezervări la numărul de telefon 0744318310, iar detalii despre evenimente aflaţi aici. Adresa este: Şi-Lounge, str. George Constantinescu, nr. 2-4, București.