Dacă e primăvară, au început şi evenimentele de tip Street Food Festival, iar primul care ne sare în ochi este eStrada Food Festival de la Shopping City Târgu Jiu. Între 16 şi 19 martie pofticioşii sunt aşteptaţi în parcarea Shopping City Târgu Jiu, pentru a savura deliciile culinare de la festival.
Food truck-uri vor fi acolo pentru a pregăti burgeri, preparate mexicane, sandvişuri cubano, plescaviţa, specialităţi din bucătăria canadiană şi austriacă, dar şi deserturi savuroase. A fost pregătit şi un concert cu DJ live, dar şi un cooking show cu bucătari din zonă. Am aflat şi că eStrada Food Festival a fost la Piteşti cu o săptămână în urmă, deci ştim cam care sunt food truck-urile participante.
Red Social Van vine cu cafea şi fresh-uri şi sucuri, Streats vine cu langoşi uriaşe cu gem, Nutella, smântână şi caşcaval. Mr Cannoli a confirmat deja prezenţa la Târgu Jium cu cannoli delicioşi, iar Burger Chef Van va aduce burgerii din vită Black Angus la acelaşi evenimente. Acoperiţi cu mult sos cheddar şi însoţiţi de cartofi mexicani. Sunt şi churros la Bonjour Churros, Kurtos Kalacs de post şi sunt convins că nu vor lipsi clătitele şi bubble waffles-urile.