Râureni lansează noi produse de post: Zacusca de vinete şi Zacusca de vinete cu hribi

0
698

Brandul Râureni se extinde prin intermediul lansării a două noi produse special gândite pentru perioada postului. E vorba despre Zacusca de Vinete şi Zacusca de Vinete cu hribi. Acestea sunt preparate din vinete coapte la foc de lemne.

Clienţii Râureni sunt invitaţi să se delecteze cu produse tradiţionale bazate pe reţete consacrate din gastronomia românească. Acestea sunt readuse în atenţia publicului într-o prezentare modernă, dar care păstrează notele de bază ale preparatelor îndrăgite, ideale pentru perioada postului, dar şi pentru persoanele vegane, care au o astfel de diete mereu.

Zacusca este pregătită ca pe vremuri, din vinete coapte la foc de lemne şi trezeşte nostalgia gusturilor copilăriei. Produsul vedeta este zacusca de vinete coapte pe foc de lemne, un produs care duce cu gândul la gusturile bucătăriei tradiţionale româneşti. Are acele note speciale ale mâncării gătite la foc de lemne, din ingrediente proaspete şi gustoase.

Secretul este o abundenţă de condimente şi legume folosite pentru prepararea produsului, cu un touch modern şi inovator. Zacusca de vinete cu hribi readuce la viaţă un gust rar, căutat de cei care vor un răsfăţ ca la bunici. Ce fac aceste produse speciale faţă de cele rivale sunt concentraţia mai mare de legume, cantitatea variată de condimente, modul tradiţional de coacere a vinetelor.

Borcanele vin de asemenea cu un design nou: sunt mai înalte şi au o etichetă cu aspect modern. În curând vor mai fi lansate şi Zacusca de vinete picantă şi Zacusca de vinete cu gălbiori.