AM DAT DE BURGERI SI BERE SCUMPA IN SLOVENIA

0
488

🍽 Bun venit pe canalul meu, „Degustăm cu Denis”! În ultimul episod, am călătorit într-un loc fascinant și plin de istorie – castelul din Ljubljana. Am admirat arhitectura sa impunătoare și am explorat fiecare colț al acestui monument incitant. Apoi, am pășit în universul captivant al muzeului de istorie, unde am avut ocazia să admirăm nu doar artefacte istorice, ci și frumusețea naturii prin expoziții deosebite.

Momentul culminant al zilei a fost opulentul dejun la unul dintre cele mai apreciate localuri pentru burgeri. Am ales un dublu cheese burger care, deși aducea aminte de clasicul de la McDonald’s, avea un twist extraordinar: chiftea din carne maturată din vită slovacă timp de 30 de zile. Gustul său complex și textura suculentă au făcut experiența gastronomică memorabilă.

Dar surprizele nu s-au oprit aici! Al doilea burger, specialitatea casei, a adus în prim-plan o combinație inedită cu o felie proaspătă de măr. Această notă răcoritoare a adus un aftertaste remarcabil, conducându-mă cu gândul la delicatețea unui ștrudel. Te invit să descoperi fiecare moment și să te bucuri de călătoria noastră culinară pe „Degustăm cu Denis”!

#Restaurant #bucuresti #timisoara #food #burger #ljubljana #slovenia #romania #foodvlog #travel #reteteculinare #review #vlog

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239