Am degustat burgerii câștigătorului Chefi la Cuțite (Munti) la truck-ul Gourmet Street Food

0
1042

🍽 Ziua bună dragilor și bine v-am găsit la un nou vlog pe canal! Tocmai ce am revenit în Timișoara și ne pregătim de cea mai mare aventură de până acum, după cum v-am mai povestit o să filmăm un „Jurnal de Creta” și o să facem un mic tur prin Slovacia, Polonia și Ungaria. Dar până să plecăm am aflat că în Timișoara se ține Street food festival, așa că trebuia să trec pe la colegul meu de la Chefi la Cuțite și să-i încerc burgerii.

Gourmet Street Food

Așa se numește food truck-ul lui Munti pe care-l vei găsii la fiecare ediție de Street Food Festival. La truck am găsit un meniu pe bază de burgeri și quessadila. Eu am ales să mănânc, după părerea mea cei mai apetisanți burgeri, mai exact „The guru” și „Goatee”. Burgerii au fost gata cam în 20 de minute, ceea ce este acceptabil având în vedere că băieții aveau o coadă destul de mare. Între timp am luat și o porție de chifteluțe indiene de la Indivan și după primirea burgerilor a venit momentul mult așteptat.

DEGUSTAREA

Am început cu chifteluțele indiene care erau făcute din năut, cu ceva ceapă, și care au fost servite cu lime și sos Samourai. Vă recomand să le stropiți cu zeama de la lime-ul primit pentru experiența perfectă. Ca gust pot spune că cel mai tare s-a simțit curry-ul din compoziție, iar în combinație cu sosul picant și acrișorul de la lime.

Burgerul Goatee

După nume te trimite direct cu gândul că găsești brânză de capră în acest burger, și chiar așa este, am găsit o brânză de capră extrem de cremoasă care m-a trimis direct în Franța. Chifteaua de burger a fost gătită medie și a fost din black angus. Ca gust pot spune că cel mai mult m-a impresionat sosul care a fost pe baza de pătrunjel, iar în rest combinația a fost destul de obișnuită.

The Guru

Acest burger a fost cu niște inele de ceapă și un sos dulce acrișor, chifteaua din black angus și roșii. Burger-ul ăsta ți-l recomand dacă ești foarte înfometat deoarece este destul de mare. Mi-a plăcut că inelele de ceapă au fost făcute de ei, iar ca gust cel mai tare s-a simțit sosul care a acoperit cam tot.

Concluzia

Merită să încerci acești burgeri dacă treci pe Street Food, băieții au încercat să bage ceva mai special în fiecare burger și s-a simțit în gust. Prețul pentru doi burgeri și o porție de cartofi prăjiți a fost de 86 de lei, un preț decent având în vedere că am mâncat și burgeri mai scumpi la festival.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră.

🔵 FACEBOOK: https://www.facebook.com/GourmetStreetFood/
🟣 INSTAGRAM: https://www.instagram.com/Gourmet.Street.Food/
🟤 MAIL: [email protected]
☎ TELEFON: +40 7714 547 413

#FoodTruck #GourmetStreetFood #StreetFoodFestival

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239