Am fost la Supa Dupa dar am încercat și burgerul lui Lionel Messi de la Hard Rock Cafe din București

0
657

🍽 Hello dragilor și bine v-am găsit la un nou daily vlog! După cum v-am spus, am luat decizia să mai rămân încă o zi în capitala României pentru că este o vreme atât de superbă și numai bună de degustat.

Supa Dupa București

Astăzi m-am gândit ca prima locație de pe listă să fie Supa Dupa al celebrului Vlad Dobrescu unde să degust o supă. Ajuns la locație, design-ul interior era destul de cool, chiar dacă era spațiul cam micuț, adică vreo trei mese, iar despre meniu pot spune că m-a surprins puțin pentru că nu aveau doar supe, așa cum m-am gândit eu.

Având în vedere că toate mesele erau ocupate, m-am gândit să iau prânzul pe terasă, așa că mi-am comandat o supă cremă de BERE cu bacon și ceddar. Supa a avut un gust interesant, ușor amăruie, iar totul s-a combinat tare bine cu pop-corn-ul pus frumos deasupra. Per total pot spune că este un loc bun dacă vrei să mănânci ceva ușor și rapid la un preț mai mult ca decent.

🟢 SITE: https://www.supadupa.ro/
🔵 FACEBOOK: https://www.facebook.com/supadupa.ro/
🟣 INSTAGRAM: https://www.instagram.com/supadupa.ro/
🟡 ADRESĂ: Strada Ion Câmpineanu 21, București 010033
🟠 MAPS: https://goo.gl/maps/p2ekHo8B5qGxN4U56
🔴 COMENZI (Tazz, Bolt, Foodpanda, Takeaway, Glovo)
🟤 MAIL: [email protected]
☎ TELEFON: 0739 344 281

Hard Rock Cafe București

Următoarea țintă și cea mai importantă a fost Hard Rock Cafe Bucharest pentru că tot am auzit că au introdus în meniu un burger nou care a fost făcut în parteneriat cu Lionel Messi.

Am ajuns în jurul orei 18 și tot localul era aproape full, și am avut purul noroc să prind și masă în interior. Mi-am comandat o bere și celebrul burger iar mâncarea a ajuns în aproximativ 30 de minute, eu zic că este un timp decent având în vedere că era full.

Burger-ul a avut un dublu patty, ambele gătite corect, exact așa cum am cerut, a avut și un sos picant care m-a dus cu gândul la sosul Samourai, roșie, ceapă, ceddar plus un ou ochi. Combinația a fost una destul de clasică, așa că putem spune că domnul Messi știe ce-i bun, deci merită să-i încerci burger-ul pentru că nu știu cât timp îl mai puteți găsi în meniu.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră. V-am pupat!

🟢 SITE: https://www.hardrockcafe.com/location/bucharest/ro/xt&utm_campaign=Listings
🔵 FACEBOOK: https://www.facebook.com/hardrockcafebucharest/
🟣 INSTAGRAM: https://www.instagram.com/hardrockcafebucharest/
🟡 ADRESĂ: Şoseaua Pavel D. Kiseleff 32, București 011343
🟠 MAPS: https://goo.gl/maps/TGpCccoUJP4rDpJW9
🔴 COMENZI (Tazz, Glovo, Foodpanda, Takeaway, Bolt Food)
🟤 MAIL: [email protected]
☎ TELEFON: 0754 400 900

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239