Am încercat cel mai bun mic dejun din Sibiu la Lumos

0
709

🍽 Ziua bună dragilor și bine v-am găsit la un nou vlog pe canal! Astăzi pornim către Sibiu pentru a încerca cele mai bune restaurante din zonă și pentru a vă arăta câteva locuri interesante de vizitat.

Sibiu

Sibiul sau Hermannstandt reprezintă unul dintre cele mai importante orașe din Transilvania. În anul 2007 s-a bucurat de recunoașterea ca și Capitală Culturală Europeană. Partea faină este că dacă ajungi în Sibiu și ai mai mult timp, poți vizita stațiunea Păltiniș, sau chiar lacul glaciar Bâlea, unde te poți bucura și de unul din cele mai frumoase drumuri din lume (Transfăgărășan).

La Napoletana

🔵 FACEBOOK: https://www.facebook.com/eatinsibiu/
🟡 ADRESĂ: Piața Mare nr 6, Sibiu 550076
🟠 MAPS: https://goo.gl/maps/Bx6gVRrRmRquvdXE7
🔴 COMENZI (Tazz, Glovo, Foodpanda, Takeaway, Bolt Food)
🟤 MAIL: [email protected]
☎ TELEFON: +40799778826

Știți foarte bine că nu prea mâncăm noi pizza pe canal, dar și când o facem mergem la cele mai bune locații. Pizzeria La Napoletana am găsit-o în Piața Mare din Sibiu, și ceea ce mi-a plăcut a fost că interiorul m-a trimis direct cu gândul la Italia.
Eu am comandat o pizza Quattro formaggi cu salam picant și o Margherita di Bufala, care este o pizza destul de clasică. La Margherita mi-a plăcut mult sosul de roșii care era dulceag și aluatul crocant la margini, iar în rest moale.

Toate ingredientele s-au simțit că sunt de calitate și bag mâna în foc că sunt din Italia. La pizza Quattro, combinația cu salamul picant este una din cele mai bune alegeri, plus că a fost mult mai pe gustul meu față de Margherita.

Per total îți recomand să mergi la această pizzerie pentru că nu o să dai greși, plus că băieții ăștia când le ceri un pahar de vin nu se joacă cu cântarul, îți pun exact ca la birturile de familie din Italia.

Lumos coffee and brunch

🔵 FACEBOOK: https://www.facebook.com/lumoscoffeebrunch/
🟣 INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lumoscoffeebrunch/
🟡 ADRESĂ: Strada Mitropoliei 1, Sibiu
🟠 MAPS: https://g.page/Lumos_Sibiu?share
🔴 COMENZI (Tazz, Glovo, Foodpanda, Takeaway, Bolt Food)
🟤 MAIL: [email protected]

Pe băieții de la Lumos i-am găsit după un scurt search, iar Tripadvisor i-a clasat direct pe primul loc pentru mic dejun. N-am stat prea mult pe gânduri, și de cum am făcut ochi am pornit în căutarea cafenelei.

Ajuns la destinație, vreau să vă spun că se vede atenția la detalii prin design-ul interior, care îți dă senzație de și mai mult spațiu datorită multitudinii de oglinzi așezate pe pereți și numai bune pentru un story pe Instagram. Mi-am ales niște ouă poșate cu guacamole, brânză feta coaptă și roșii, plus un toast New York.

La ouăle poșate mi-a plăcut mult că au folosit pâine artizanală, dar minusul la această pâine este că dacă o prăjești puțin cam tare nu prea mai poți să o tai cu cuțitul. Ouăle s-au prezentat ok, a mai curs puțin gălbenuș din ele dar s-a văzut că au fost făcute cu puțin timp înainte.

Un alt plus pe care l-am acordat a fost atenția la detalii prin faptul că au murat ouăle de prepeliță pe care le-au folosit la plaiting. Toast-ul a fost bun, am avut parte de o pâine moale iar la interior am avut niște pastramă, castraveți murați, brânză Gouda și un sos pe bază de muștar. Cel mai mult m-a dat pe spate brânza feta coaptă cu sos de roșii și ardei copt.

Acest preparat mi-a plăcut pentru că a fost fresh și este un preparat perfect pentru zilele toride de vară. Per total mâncarea a fost bună, cu mici minusuri pe ici colo, dar pot spune că este o locație care trebuie încercată.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră.

#Sibiu #Lumos #LaNapoletana

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239