Am mâncat la restaurant Mononom din Timișoara, Patty melt și Wing lemon and pepper

0
934

Astăzi am luat prânzul la restaurant Mononom din Timișoara, unde am mâncat la, Patty melt și Wing lemon and pepper.

Având în vedere că a venit primăvara și e vremea numai bună pentru a luat masa în oraș, m-am gândit să trec pe la băieții de la Mononom pentru că mi-a șoptit cineva că au mâncare tare faină.

După ce am inspectat puțin meniul, care era prezentat simplu, pe un perete, mi-am ales să mănânc două preparate care mi-au făcut cu ochiul(patty melt și wings lemon and pepper) iar ca băutură, nelipsita bere. Numai ce m-am așezat la masă pe terasă și au ajuns rapid preparatele, plus berea casei care era făcută de cei de la Beretta.

De la bere m-am așteptat din prima că este bună, dar de mâncare ce putem spune? Patty melt-ul a fost prezentat într-un mare fel, cu pâine unsă cu unt, așa cum îmi place mie, rucola, un patty mediu, nelipsitul cedar și niște dulceață de ceapă, plus niște cartofi, castraveți murați și un sos de gorgonzola.

Totul a fost echilibrat ca gust, dar eu cred că alegeam alt sos pentru acest preparat, dar nu am cum să-i scad din notă doar pentru un simplu sos(a fost de 10 curat). În schimb piesa de rezistență au fost aripioarele, combinația asta n-am mai mâncat-o niciodată, chiar dacă este una extrem de simplă, lămâie și piper. Mi-a plăcut tare mult că erau crocante la exterior și extrem de fragede la interior, dar mai multe vă las să vedeți în episodul de astăzi.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră. V-am pupat! Ps. Stai aproape pentru ca o să facem niște vlog-uri de călătorie bombă!

🔵 FACEBOOK: https://www.facebook.com/Mononom.TM/
🟣 INSTAGRAM: https://www.instagram.com/mononom.tm/
🟡 ADRESĂ: Strada Oituz nr.5, Timișoara 300093
🟠 MAPS: https://goo.gl/maps/sjLVS1yAnsxQMabTA
☎ TELEFON: 0770 445 756

#Restaurant #Mononom #Timisoara

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239