Am mâncat pleskaviță și cèvapi direct de la mama lui, în Belgrad la restaurantul Walter

0
490

🍽 Hello dragilor și bine v-am găsit la un nou daily vlog! Astăzi am plecat într-o nouă călătorie culinară direct în Belgrad, capitala Serbiei.

După un scurt research am găsit un apartament cu mic dejun inclus și parcare gratis, ăsta este un aspect foarte important deoarece nu prea găsești parcare gratis prin Belgrad. Pe drum am făcut aproximativ două ore iar în Belgrad m-a așteptat un apartament destul de cochet(55 de euro pe noapte)

Având în vedere că am ajuns destul de târziu am hotărât să iau masa, hotărât să mănânc o pleskavita bună. Pe Tripadvisor am găsit efectiv o bodegă, Loki se numește, unde ziceau băieții ăștia că se găsește cea mai bună pleskavita din oraș. Ajungând la locație, mi-au spus că n-au plată cu cardul, așa că tot ce vă pot spune este că n-am avut noroc. Sincer, la cum arăta acea bodegă, nu știu sigur dacă chiar era cea mai bună plescavița. Ideal ar fi să aveți și bani lichizi, ca să nu pățiți ca și mine, bazându-vă doar pe Revolut. După ce am plecat dezamăgit de la Loki, după câteva ture am găsit un restaurant plin cu localnici, și am zis că el este alesul.

Restaurant Walter din Belgrad (Serbia)

Restaurantul se numește Walter, și cea mai faină chestie la această locație sunt geamurile rabatabile, care transformă totul într-o terasă acoperită. Mi-al ales o porție de plescavița mică și cèvapi(micii sârbilor). Ambele preparate au venit pe niște farfurii din inox, ducându-mă cu gândul la un împinge tava din Mamaia, anii 80. Plescavița a venit acompaniată cu cremă de unt, ceapă și pâinica lor iar cèvapi-ul tot la fel. După ce am degustat amândouă preparatele mi-am dat seama că practic erau același lucru, doar că sub altă formă, ceea ce m-a amuzat teribil. Gustul a fost unul echilibrat, dar cel mai tare m-a dat pe spate pâinica lor. Pe aceste preparate plus un pahar de bere am dat circa 40 de lei, ceea ce mi s-a părut super ieftin, luând în calcul că eram în centrul unei capitale.

După terminarea cinei m-am dus frumos la cazare și i-am trimis proprietarei ce variante vreau pentru micul dejun. Dimineață m-am trezit direct cu el pe o tăviță, exact ca-n Thailanda. Mi-am ales un mic dejun tradițional, care conținea o plăcințică cu brânză, roșii și un iaurt. Cealaltă variantă a fost una clasică, ouă ochiuri, bacon, roșii și brânză, dar vă las să vedeți mai multe pe clip.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră. V-am pupat! Ps. Următorul episod este la un restaurant cu o stea Michelin de super buget.

🟢 SITE: https://walter.rs/
🔵 FACEBOOK: https://www.facebook.com/waltercevap/
🟣 INSTAGRAM: https://www.instagram.com/walter.cevapi/
🟡 ADRESĂ: Strahinjića Bana 57, Beograd 11000, Serbia
🟠 MAPS: https://goo.gl/maps/ffzSuUJMsvGLQBty8
🟤 MAIL: [email protected]
☎ TELEFON: +381 63 1011000

#Restaurant #Belgrad #Walter

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239