Auchan România împlineşte 16 ani şi sărbătoreşte cu oferte speciale „anti inflaţie”

0
383

Auchan împlineşte în acest an 16 ani de când se afla în ţara noastră şi sărbătoreşte momentul special cu oferte pe care le-a botezat „Anti inflaţie”. Până pe 25 octombrie Auchan România a pregătit peste 1000 de oferte la produsele sale.

Clienţii pot descoperi produsele cu reducere în magazine, dar şi pe auchan.ro şi în aplicaţia Auchan. În plus retailerul francez organizează o tombolă dedicată membrilor MyCLUB Auchan, care include peste 1700 de premii. Retailerul are în desfăşurare şi proiecte speciale care menţin consumul responsabil şi un stil de viaţă sănătos. Auchan România nu e la primul set de măsuri contra inflaţiei. Magazinul a fixat preţurile la peste 3000 de produse marca proprie şi a acordat un bonus suplimentar de 5% ca bani înapoi pe cardul de fidelitate celor peste 1 milion de clieni deţinători ai cardului de fidelitate MyCLUB Auchan.

Aflaţi şi că între 5 şi 25 octombrie 2022, cei care folosesc cardul de fidelitate MyCLUB Auchan vor intra automat în Tombola Aniversară, care aduce 1700 de premii. Includem aici vouchere de cumpărături pe auchan.ro, bani înapoi ca bonus pe cardul de fidelitate sau chiar marele premiu de 60.000 de euro, suma virată direct în contul câştigătorului.

Legat de oferta anti inflaţie, văd că Auchan a redus preţul la biscuiţi boi, pate Antrefrig, bere Griviţa, şampon, ciocolată neagră Heidi. Pe lângă reduceri de până la 50% aplică şi oferte „1 + 1 gratis” la biscuiţi, croissante, sos KFC, vinuri, paste, oja, gel de duş. Detalii aici.