Târgul de vinuri de la Auchan 2022 a început; Peste 350 de sortimente vă aşteaptă

0
658

În intervalul 14 septembrie – 4 octombrie 2022 hipermarketurile Auchan găzduiesc ediţia 14 a Marelui Târg de Vinuri. Evenimentul are deja tradiţie şi reuneşte în 2022 peste 350 de sortimente atent selecţionate de vin la raft şi online. Peste 60% din vinuri provin de la crame din România.

Pe lângă vinurile româneşti găsim în ofertă şi o colecţie de licori din Republica Moldova, dar şi ţări precum Franţa, Italia, Spania, Portugalia, Chile, Africa de Sud, Argentina. De această dată veţi găsi 100 de sortimente noi faţă de ediţia trecută. Cunoscătorii de vinuri, dar şi cei care gustă un păhărel din când în când se pot bucura în toate hipermarketurile din ţară de cele mai apreciate vinuri. Gusturile din Oltenia sunt reprezentate de Crama Oprişor, Vinarte, Domeniile Sâmbureşti şi Segarcea.

Muntenia este reprezentată de cramele Rotenberg, Budureasca, Tohani şi Ceptura, în vreme ce din Dobrogea avem Sarica Niculiţel, Crama Alira, Domeniul Bogdan. Din Banat vin vinurile de la Cramele Recaş, iar din Trasilvania avem Jidvei, Domeniile Boieru, în vreme ce din Moldova putem savura nişte Beciul Domnesc, Cotnari şi Casa Panciu. Nu am uitat de fraţii de peste Prut, de unde sosesc licori de la pogdorii ca Vartely, Cricova, Castel Mimi, Fautor, Purcari, Domeniile Davidescu sau Gitana.

La raft, dar şi online clienţii vor găsi o gamă variată de vinuri albe, roşi şi rose, vinuri spumante, vinuri fără alcool, dar şi o sumedenie de vinuri premiate din diverse soiuri. Vedeta târgului este brandul exclusiv pentru Auchan Caii de la Letea (alb, roşu sau rose), dar şi vinurile HORECA. Aici includem Constantin şi Petite Helena de la Crama Girboiu, Epiphanie de la crama Sarica Niculiţel, Barbaro de la Fautor, Smerenie şi Cabernet Sauvignon de la crama Oprişor.

Preţurile pornesc de la 8.9 lei şi ajung până la 199 lei.

Târgul de vinuri de la Auchan 2022  include o serie de accesorii şi alte produse asociate vinului, precum pahare pentru orice tip de vin, carafe, tirbuşoane, decantoare, frapiere sau gheţiere. Membrii MyCLUB Auchan au parte de oferte speciale de tip 2+1 sau 1+1 şi 50% reducere la al doilea produs.