Avem data de deschidere a lui Popeyes Chicken în Park Lake!

0
1900
Popeyes

După deschiderea primului restaurant Popeyes Chicken în Băneasa Shopping City în aprilie, am aflat că se pregătesc încă două restaurante pentru inaugurare în Bucureşti. E vorba despre o unitate în Park Lake (mall din zona Titan-Dristor) şi AFI Cotroceni. Ambele aveau să fie deschise în această vară, iar acum avem şi data exactă la care soseşte cel din Park Lake.

Pentru a elimina din start misterul, pe data de 30 iulie 2022 se deschide la Park Lake restaurantul cu pui prăjit Popeyes. Când spunem „pui prăjit”, ne referim la altă abordare decât la restaurantele rivale. Nu se foloseşte ulei de floarea soarelui, rapiţă sau ulei de palmier, ci untură de viţel, din ce am înţeles. Popeyes a adus la noi şi conceptul acelor chifle „biscuits”, sosurile tip gravy şi cartofii cajun, plus sandvişuri picante cu pui peste KFC. Aveţi aici degustarea preparatelor pentru impresii.

Cel mai bun lucru e că odată cu deschiderea din Park Lake veţi putea comanda Popeyes prin Tazz şi în alte zone ale Bucureştiului decât cea nordică.

Unde se află restaurantul în mall? Este fix lângă Mesopotamia, aproape de Taco Bell şi de Waffles. Înaintea sa era acolo Don Rico, cu cel mai bun humus din Bucureşti şi înainte de Don Rico era acolo Oro Toro, oamenii care ne-au adus burger de mistreţ în cozonac acum 4 ani. Noile restaurante Popeyes vor genera peste 100 de locuri noi de muncă, iar reţelele pregătite acolo sunt inspirate de bucătăria din Louisiana, cu puternice influenţe franţuzeşti.