Bartender Flair Show aduce spectacolul mixologiei la Cluj pe 30 mai

0
776

Mixologia trascende artele ospitalităţii şi intră în cele ale acrobaţiei şi magiei, uneori. Showmanship-ul barmanilor i-a făcut să realizeze spectacole inclusv la emisiunile de talent. Un astfel de showman va apărea la Bartender Flair Show la Cluj-Napoca pe 30 mai.

Totul se întâmplă de la ora 20:00, la Rod, restaurant clujean, iar invitatul special este Valentin Luca. Acesta alături de barmanii locaţiei vor prepara cele mai trăznite băuturi prin cele mai inedite metode. Multiplu campion mondial la Flair şi finalist „Românii au Talent”, Luca Valentin debuta în competiţiile de barmani în 2008.

A concurat în liga naţională de bartending Bar Master Competition, pe care a câştigat-o ani la rând. A câştigat şi multiple concursuri la nivel mondial, iar acum ne prezintă un Cocktail-Show. Restaurantul Rod se află pe Calea Turzii nr 160 şi are specific românesc, cu preparate tradiţionale, cu ingrediente de la furnizori locali.

Locurile sunt limitate pentru evenimente, iar taxa de participare este de 15 lei. Aşteptaţi-vă să vedeţi sticle zburând, aterizări în echilibru pe braţe, shakere rostogolite, fructe şi legume tăiate în aer, cu un bas puternic de muzică drept acompaniament.

Detalii aici