Încet, dar sigur se reiau evenimentele pe fondul încetinirii pandemiei. Spre exemplu la începutul lunii martie 2022 avem la Sibiu Beef Master, eveniment culinar găzduit de Palatul Brukenthal Avrig. Acolo pasionaţii de bucătărie vor învăţa să gătească folosind cea mai fină carne de vită.
Unul dintre cei mai apreciaţi maeştri bucătari din România, Chef Radu Zărnescu va fi acolo pentru a oferi ponturi participanţilor. Între 4 şi 6 martie 2022 carnea de vită Angus va fi vedeta acestui show. Karpaten Meat (Marpod) furnizează carnea, acesta fiind unul dintre cei mai importanţi crescători români de bovine din rasa Angus. Sibienii din grupul de firme Karpaten Meat puneau bazele producţiei de carne de acest tip în 2008. Au mii de vite în administrare, care au parte de păşunat ecologic şi îngrăşare cu tehnici bio.
Chef Radu Zărnescu are în CV fondarea Institutului Naţional de Gastronomie, alături de alte nume mari şi promovează gătitul cu carne Angus la Beef Master. Va participa şi Domeniul Apoldium, care furnizează vin, demonstrând că vinul de calitate merge cu o carne de calitate. Taxa de participare la cursul de gătit susţinut de Chef Radu Zărnescu este de 50 de ei de persoană, iar degustarea preparatelor se poate face în 3 versiuni:
- a la carte
- all you can eat
- all inclusive
Iată şi meniul:
Chef Radu Constantin Zărnescu este preşedintele Asociaţiei Profesionale Euro-Toques România, membră în Euro-Toques Internaţional (European Chefs Community), organizaţie fondată în anul 1986 de către legendarul Maestru Paul Bocuse. În 2017 Chef Radu a participat la World Chefs Summit, la finala celor 100 de bucătari listaţi în Ghidul Michelin.
La evenimentul de la început de martie va cânta interpretul de muzică de petrecere Jan Oprişor.
Rezervări se pot face la numărul de telefon 0724.234417, sau la adresa de email: [email protected]