Beer Crafters 2018 Cluj va include şi un eveniment cu fructe de mare: raci, scoici, caracatiţă

0
3542

Pasionaţii de bere, sau mai bine zis de “Craft Beer” au de mâine o nouă destinaţie. E vorba despre Beer Crafters Festival, care are loc la Cluj-Napoca, între 7 şi 10 iunie. Pentru că berea trage şi la mâncare bună, va avea loc în acelaşi timp şi un festival de Raci, Scoici, Rapane, Caracatiţă şi Creveţi. O ediţie similară are loc şi la Timişoara de pe 8 iunie.

Beer Crafters 2018 este primul festival din Transilvania axat pe creatorii de bere şi pe specialităţile de bere, plus cele culinare. Reţineţi că berea şi aspectul culinar se intersectează, existând şi o sumedenie de preparate gătite la foc mic în bere. Vor urca pe scenă de pe Aleea Stadionului formaţii ca Grimus, N&D, Toulouse Lautrec, DJ Alex şi Les Elephants Bizarres.

Berea artizanală a micilor berari va fi punctul de atracţie şi vor exista şi workshopuri pe această temă. Legat de evenimentul de Sea Food, acesta va fi sub tutela Caravana Racilor, care s-a oprit recent şi la Ploieşti şi urmează să se oprească şi la Suceava. Scoici, caracatiţa prăjită, calamar, toate cu garnituri şi lămâie din belşug vor ajunge şi la Cluj în zilele următoare.