Bob Dylan lansează noul whiskey “Bootleg Series”, care va costa 500 de dolari

0
397

Multe formaţii şi artişti şi-au extins brandul în lumea băuturilor spirtoase în ultimii ani şi am văzut whiskey-uri Metallica sau Iron Maiden, dar şi o sumedenie de beri şi chiar vinuri. Bob Dylan are propria companie de whiskey, Heaven’s Door Spirits, care a anunţat relansarea unui bourbon de Tennesse de 10 ani, de această dată într-o nouă versiune, plus Bootleg Series, o nouă băutură, care va sosi în acest an.

Bootleg Series este un lineup high end de whiskey-uri, care va sosi în următoarele luni şi poartă acest nume după albumele “Bootleg Series” ale lui Dylan. Va fi un whiskey de 25 de ani, finalizat în butoaie de stejar japoneze mizunara. Stejarul mizunara este unul dintre cele mai rare şi scumpe din lume. Copacii trebuie să fie vechi de cel puţin 200 de ani înainte să fie tăiaţi pentru a fabrica butoaiele.

Distilatorii care nu au acces la propriile rezervere forestiere, trebuie să cumpere butoaiele la licitaţie, ajungând şi la sume de 6000 de euro sau mai mult. Preţul noului whiskey va fi pe măsură: 499.99 dolari. Heaven’s Door Bootleg Series va fi disponibil în cantităţi limitate în perioada de sărbători a lui 2019.

Între timp compania relansează Heaven’s Door 10 Year Tennessee Straight Bourbon, care a debutat în noeimbrie anul trecut. Acest bourbon este maturat folosind coloane de cărbune cu aromă de zahăr de arţar. Preţul este de 130 de dolari per 750 de ml.