Bolt Food ajunge la Târgu Mureş; Ce beneficii primesc clienţii?

0
345
Bolt Food își extinde serviciile în Brașov cu oferte tentante pentru clienți
Bolt Food își extinde serviciile în Brașov cu oferte tentante pentru clienți

Bolt Food cucereşte un nou oraş din România, de această dată ajungând la Târgu Mureş. Prin această aplicaţie utilizatorii pot comanda mâncare de la zeci de restaurante locale, între orele 10:00 sau 22:00. Alte beneficii aflaţi mai jos.

Puteţi programa livrări cu până la 72 de ore în avans. În primele două săptămâni utilizatorii vor avea parte de promoţii care includ livrare gratuită pe o rază de 2 kilometri sau discounturi de până la 20% pentru toate produsele din meniu.

Ofertele vor fi anunţate prin aplicaţie şi se vor derula pe perioade de timp limitate. Printre numele de parteneri care se găsesc în aplicaţia Bolt Food din Târgu Mureş se număra KFC, Starbucks, Mesopotamia, Rexo sau Teka Bistro. Lista se va extinde în mod evident în următoarele săptămâni şi luni. Zona de livrare se va extinde de asemenea, în urma feedback-ului primit de la utilizatori şi a numărului de comenzi.

Târgu Mureş este astfel al optulea oraş în care Bolt Food este disponibil, după Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Constanţa, Timişoara, Craiova şi Braşov. Cu serviciile de transport la cerere Bolt e aici din 2021 şi cu cele de trotinete din 2022. Bolt are peste 150 de milioane de utilizatori în peste 45 de ţări şi peste 500 de oraşe din Europa şi Africa.