Top 5 mici de la carmangeriile din Timișoara

0
567

Astăzi explorăm micii cei mai buni din Timișoara, descoperiți după un research de două săptămâni. Am ales cinci carmangerii renumite pentru calitatea produselor lor, am achiziționat micii, i-am gătit acasă și i-am evaluat. Iată concluziile noastre.

Carmangeria Ardeleanca

Primul loc vizitat a fost Carmangeria Ardeleanca. Aici, micii ies în evidență prin dimensiunile lor impresionante, aproape duble față de cei obișnuiți. La 35 lei/kg, micii oferă un gust echilibrat și o textură aproape perfectă. Carnea este bine condimentată, iar micii sunt suculenți și delicioși, asigurându-le un loc fruntaș în topul nostru.

Carmangeria Nora

La Carmangeria Nora aveam așteptări mari, dar micii nu au fost la înălțime. Deși conțin potențiator de aromă, aceștia au fost uscați, chiar și după o gătire corectă. Gustul nu ne-a cucerit, astfel că micii de aici nu au urcat prea sus în clasament.

Carmangeria Femadar

Micii de la Femadar au fost asemănători ca gust și textură cu cei de la Ardeleanca, dar mai puțin condimentați. Deși nu au avut același impact puternic asupra papilelor gustative, au fost delicioși și suculenți, obținând un loc respectabil în topul nostru.

Carmangeria Ximena

La Ximena, micii au fost foarte gustoși și bine pregătiți. Un aspect interesant a fost conținutul ridicat de bicarbonat de sodiu, care a făcut ca micii să se umfle considerabil. În ciuda acestui fapt, au rămas suculenți și gustul nu a dezamăgit. Deși nu au atins perfecțiunea celor de la Ardeleanca, au fost o opțiune foarte bună.

Carmangeria Curtici

Ultimii, dar nu cei din urmă, micii de la Curtici au fost o surpriză plăcută. Deși mai mici ca dimensiune, aceștia au fost suculenți și au avut un gust echilibrat. Fără a se remarca printr-un aspect sau un condiment special, au oferit o experiență culinară plăcută și consistentă.

Clasamentul final

După o degustare atentă și obiectivă, iată clasamentul nostru:

  1. Ardeleanca – Micii cei mai mari și mai echilibrați, cu o textură perfectă.
  2. Femadar – Aproape la fel de buni ca cei de la Ardeleanca, dar mai puțin condimentați.
  3. Curtici – Micii cei mai mici, dar foarte suculenți și cu un gust bine echilibrat.
  4. Ximena – S-au umflat mult datorită bicarbonatului, dar au rămas suculenți și gustoși.
  5. Nora – Micii cei mai uscați și cu potențiator de aromă, nu au impresionat.

Acesta a fost topul nostru al micilor din carmangeriile din Timișoara. Sperăm că v-am inspirat să încercați și voi aceste delicioase preparate și să vă faceți propriul top! Poftă bună!

Nu uitați să vă abonați la canalul nostru de YouTube Degustăm cu Denis. Apăsați clopoțelul pentru notificări și împărtășiți conținutul cu prietenii!