Bucharest Street Food Festival se desfăşoară între 22 şi 23 aprilie pe Bulevardul Kiseleff

0
2843

După o lungă perioadă de aşteptare, se pare că vom avea în sfârşit primul eveniment Street Food Festival în Capitală în acest an. Bucharest Street Food Festival 2023 are loc între 22 şi 23 aprilie 2023.

Ni se promite o fiesta cu mâncare, mai mare şi mai bună decât înainte. Zeci de food trucks se vor reuni în spaţiul dintre Piaţa Victoriei şi Statuia Aviatorilor. Vom putea savura hot dogs, burgeri, fructe de mare, pulled pork, wrap-uri, pizza, arrosticini, plescaviţa, tacos şi alte preparate delicioase.

La desert ne aşteaptă clătite, waffles, cannoli, churros, îngheţată şi alte bunătăţi. De băut avem bubble tea, cafea, vin, limonade sau fresh-uri de fructe. Vreau să vă avertizez şi că am fost la ediţia de anul trecut şi că a fost foarte aglomerat. S-a stat la coadă şi o oră la fiecare food truck, iar unele au avut ceva probleme cu semnalul sau curentul şi a trebuit să plătesc cash. Preţurile sunt mari, ajungi să dai şi 30-40 lei pe o porţie de hummus, dar sunt şi „hidden gems” pe acolo.

Aşa am descoperit truck-ul Riders, cu un berbecuţ combinat cu vită în lipie şi cu gust delicios. Intrarea este liberă şi aşteptăm acum programul, inclusiv detalii despre programul artistic.