Bucureștiul primește o nouă destinație McDonald’s: Restaurantul modern cu numărul 102

0
376

Pe șoseaua Vitan-Bârzești din București, McDonald’s își marchează prezența cu un nou loc de popas gastronomic: restaurantul cu numărul 102. O investiție de peste 12 milioane de lei a dat naștere unei oaze moderne pentru fanii fast-food-ului, într-un spațiu generos de 400 de metri pătrați. Echipat cu ultima strigare în tehnologie, acest nou restaurant Drive-Thru oferă o experiență de comandă digitalizată și personalizată, cu ajutorul ecranelor digitale și a kiosk-urilor interactive.

În acest nou spațiu, unde modernul întâlnește funcționalul, clienții pot savura produsele McDonald’s într-un interior spațios de 98 de locuri sau pe o terasă aerisită cu 96 de locuri. Plus, dacă ești pe fugă, poți opta pentru comenzi rapide la Drive-Thru sau prin aplicația McDonald’s, care include funcții precum scanarea codului QR pentru oferte și Mobile Order & Pay.

Pe lângă gustările delicioase, McDonald’s își demonstrează angajamentul față de sustenabilitate. Restaurantul este echipat cu stații de încărcare pentru mașini electrice și panouri fotovoltaice pe acoperiș. Directorul General al Premier Restaurants România, Valentin Truță, subliniază deschiderea acestui restaurant ca o extindere a angajamentului față de clienți și o investiție în comunitate.

McDonald’s își întărește poziția pe piața românească, oferind nu doar un nou loc de întâlnire pentru iubitorii de fast-food, ci și un exemplu de adaptare tehnologică și responsabilitate ecologică.