Bunătăţile „Produs de Cluj” vin la Shopping City Timişoara în acest weekend, alături de concerte şi grătare în aer liber

0
960

Timişorenii se pot bucura de bunătăţi în acest weekend, odată cu sosirea unui nou eveniment „Produs de Cluj” la Shopping City Timişoara. Totul începe vineri, pe 20 septembrie şi timp de 3 zile vizitatorii sunt aşteptaţi cu produse tradiţionale, grătare în aer liber şi concerte folclorice.

Va exista şi o întrecere între bucătari, care îşi vor demonstra priceperea în realizarea de bucate savuroase pe grătarele din parcarea mall-ului. Expozanţii vor aduce produse tradiţionale, din rândul mezelurilor, brânzeturilor, dar şi produse de apiculturv, ulei presat la rece, sirouri naturale. Există şi o zonă cu bijuterii, broderii, costume populare şi decoraţiuni realizate de artizani clujeni.

Iată cum arată programul concertelor din cele 3 zile:

  • 20 septembrie, de la ora 17:00: Stana Stepanescu şi Bojidar Ciobotin
  • 21 septembrie, de la ora 17:00: Adriana şi Mariana Anghel, Valeria şi Traian Ilea
  • 22 septembrie, de la ora 16:00: Vasile Coca, Cornelia şi Lupu Rednic

Cei mici vor avea parte de surprize speciale, pe care Florin Suciu Buh le va dezvălui prin numerele sale de magie. A fost pregătit şi un parc de distracţii pentru copii, dar şi clasicele „ciocane”, leagăne şi maşinuţe. Aşteptaţi-vă la degustări de kurtoş, varza a la Cluj, gulaş, cârnaţi, dar şi la plăcinte şi cozonaci uriaşi, plus clătite cât braţul de om.

A mai fost o ediţie „Produs de Cluj” în luna mai a acestui an la acelaşi mall, iar atunci s-a lăsat cu berbec la proţap, mititei şi cârnaţi. În sezonul mustului în care suntem acum sigur apare şi combo-ul genial: must + pastramă + mămăligă şi mujdei.