Burger Hard Rock Cafe la doar 2.8 lei cu ocazia aniversării Hard Rock Cafe; Iată detalii

0
1891

Când am auzit că burgerul de la Hard Rock Cafe ajunge să coste doar 2.8 lei, a trebuit să mă frec la ochi şi să investighez ce se întâmplă. Se pare că e vorba despre aniversarea lanţului de restaurante, care se lasă cu oferte speciale de 14 iunie.

Pe 14 iunie Hard Rock Cafe aniversează 47 de ani de existenţă la nivel internaţional şi ne propune ca faimosul Original Legendary Burger să fie oferit la doar 2.8 lei, adică 71 de cenţi. Conceptul din spatele ofertei speciale? Să ne ospătăm ca în 1971, la acelaşi preţ. Totul începea cu 2 americani care locuiau la Londra şi care au dorit să aducă gustul de acasă pe tărâm britanic.

Pe 14 iunie 1971 deschideau primul Hard Rock Cafe în cadrul unei foste reprezentanţe Rolls Royce. Cu 47 de ani mai târziu, lanţul de restaurante are localuri în toată lumea, în aeroporturi mari, capitalele lumii, de la Rio până la Bucureşti şi din Tokyo în Sydney. Cine vrea să prindă oferta specială trebuie să se prezinte la Hard Rock Cafe Bucureşti pe 14 iunie între orele 11:00 şi 12:00 şi e totul pe principiul „primul venit, primul servit”.

Original Legendary Burger include o chiftea din carne de vită, bacon la cuptor, două felii de brânză Cheddar, un inel de ceapă crocantă şi o felie de roşie. Se serveşte cu o chiflă uşor rumenită, cartofi prăjiţi şi sos reţetă specială. Get it!