Burger King deschide un restaurant nou la Galaţi; Unde se află?

0
988

Burger King a anunţat că va deschide un nou restaurant în oraşul Galaţi, mai precis în Galaţi Shopping City. Echipa restaurantului este formată din 35 de angajaţi. Cu ocazia acestei deschideri Burger King a pregătit şi o surpriză pentru fanii brandului.

Inaugurarea a avut loc pe 23 iunie, iar primii 100 de sosiţi au avut parte de o surpriză. Pentru gălăţeni punctul zero al oraşului este Păpădia, fântâna arteziană construită în anul 1974. Din 23 iunie Burge King a inaugurat un nou restaurant în Shopping City Galaţi, promovat cu conceptul vizitării urbei de la Dunăre, a reperului Păpădia, al Grădinii Botanice şi a unei cine între prieteni sau cină romantică la BK.

În meniu se află Big King XXL, pentru cei cu adevărat înfometaţi, dar şi un Chicken Wrap cu cartofi prăjiţi dacă vreţi ceva mai light. E şi conceptul de free refill la sucuri, avem şi preparate vegane precum whopperul cu chiftea din plante, dar şi nuggets din plante. Personal apreciez mult sosul honey mustard şi consider cartofii mai buni decât cei de la McDonald’s.

Vita făcută pe grătar e totuşi preparatul numărul 1 al acestui restaurant. La desert avem shake cu Oreo şi un brownie foarte bun.