Burgeri din porc Mangaliţa şi coaste cu Fetească; Iată noul meniu Hard Rock Cafe Bucureşti, realizat de chef Paul Oppenkamp

1
1714

De abia aflasem acum o săptămână că Hard Rock Cafe Bucureşti a lansat preparate speciale de Valentine’s Day şi Dragobete şi iată că meniul localului se primeneşte iar. De această dată noile preparate vin de sub bagheta lui Chef Paul Oppenkamp. Includ burgeri, coaste şi alte noutăţi detaliate mai jos.

Meniul Hard Rock Cafe a primit acest refresh chiar din săptămâna curentă, iar vedetele sunt ingredientele locale, precum porcul de Mangaliţa sau Feteasca Neagră. Rezultatul este o combinaţie de reţete americane cu ingrediente locale. Noile preparate sunt gândite de către Chef Paul Oppenkamp, cunoscut global pentru creativitatea sa. Acesta are o carieră care a debutat de la 14 ani şi deja la 24 de ani era Executive Chef.

Iată ce preparate noi veţi putea degusta:

  • Mangaliţa Pork Burger: aşa cum îi spune numele, avem de-a face cu un burger din carne de porc de Mangaliţa, acoperit cu legume gătite în stil asiatic şi castraveţi muraţi, într-o chiflă bine rumenită. Surpriza? Sos din arahide şi nucă de cocos
  • Chicken Fried-Beef Sirloin Steak Sandwich: sandwich cu steak de vită (frăgezit ca puiul prăjit), cu frunze de salată, murături asortate şi maioneză cu muştar Dijon. Se va servi cu macaroane cu 4 feluri de brânză
  • Tex-Mex Chili Cheeseburger: steaak burger din carne proaspătă de vită Angus, acoperită cu sos chili (salsa) din roşii proaspete, plus tortilla chips şi chili de vită uşor picant. Se serveşte într-o chiflă rumenită, cu felii de brânză Cheddar, ardei Jalapeno şi frunze de salată verde
  • Red Wine Feteasca Neagră BBQ Sauce Glazed Pork Ribs: coaste de porc gătite la foc mic, dublu glazurate cu sos barbecue şi vin Caloian Fetească Neagră. Se va servi cu cartofi prăjiţi în unt aromat cu usturoi, salată dulce-acrişoară de varză roşie şi chutney din mere şi muştar.

Meniul va fi disponibil o perioadă limitată, deci trebui să vă grăbiţi dacă vreţi să îl încercaţi. Aş fi fost curios şi ce deserturi poate inventa acest chef, bazându-se pe ingrediente locale ca gem de Topoloveni, brânză de vaci, miere, nucă sau fructe de pădure. Poate fi o idee de reţinut pentru viitorul meniu. Vom încerca aceste preparate şi revenim cu impresii!