Brutăriile PAUL sărbătoresc primăvara cu mărtişoare Mini Macarons

0
696

Lanţul de brutării PAUL a anunţat venirea primăverii cu o colecţie nouă de mărtişoare Mini Macarons. Peste câteva zile începe primăvara, pe 1 martie şi anotimpul renaşterii este sărbătorit şi de această celebră brutărie/patiserie. Mărţişoarele au apărut deja peste tot, dar uneori e bine să mai oferi şi un cadou dulce lângă.

Colecţia de mini macarons vine în 3 mărimi: câte 3 bucăţi, 6 bucăţi sau o cutie plină cu macarons. Aromele oferite de PAUL includ fistic, ciocolată, caramel şi zmeură. Selecţia este disponibilă până pe 9 martie în toate brutăriile PAUL din ţară şi se poate comanda prin serviciul de Catering. Cutiile elegante vin legate cu celebrul şnur roş-alb de Mărţişor. Dacă mă întrebaţi pe mine, macarons-ul de fistic este cel mai bun, urmat de cel de ciocolată.

În ultima lună PAUL a lansat o colecţie de prăjituri de Valentine’s Day, în ediţie limitată. Era vorba despre prăjituri cu fistic, fructe de pădure şi ciocolată, comandate ca mini torturi dar şi ca porţii individuale. De Crăciun am avut deserturile Noel şi sunt curios dacă vor exista şi specialităţi de Paşte.

PAUL are o tradiţie de peste 130 de ani în arta brutăriei franţuzeşti. Există 750 de brutării deschise în întreaga lume, iar în Bucureşti există 17 unităţi. Le veţi găsi în Bucureşti, în mall-uri ca AFI, Băneasa Shopping CIty, Promenada, Mega Mall, dar şi pe Dorobanţi, la Universitate sau în Piaţa Romană. Sunt locaţii şi în Cluj Napoca, Constanţa şi Ploieşti.