Hard Rock Cafe Bucureşti are preparate speciale pentru îndrăgostiţi: Bordeaux Burger, pizza cu homar + altele

1
418

Nu se putea să vină şi Ziua Îndrăgostiţilor continuată cu Dragobete în curând, fără ca Hard Rock Cafe Bucureşti să ne facă o surpriză. De această dată e vorba despre preparate pentru îndrăgostiţi, de la Bordeaux Burger, până la Lobster Flatbread, care vor fi disponibile pe o perioadă limitată, doar până pe 24 februarie.

Începem cu Bordeaux Burger, care este o minunăţie de gusturi: combină carnea de calitate, cu gem de smochine, vin de Bordeaux şi brânză de capră. Combinaţia dulce-sărat e cheia aici. Personal aş încerca mai degrabă Lobster Flatbread, adică un soi de pizza sau mega foccacia cu carne de homar, dar şi plină de ceapă verde şi ardei iute, pentru cei care vor o cină romantică mai picantă. Include şi mozzarella, dar şi porumb şi un sos Aioli.

Cine vrea să îşi păstreze silueta chiar şi la o cină romantică, poate încerca o reinterpretare de salată Cobb, în varianta Lobster Cobb Salad. Include carne de homar, avocado, porumb copt, fasole neagră, rodie, năut şi un sos ranch. Brânza Monterey Jack îi dă gustul dominant. Meniul nu se opreşte aici şi mai include şi o friptură, un Deluxe Steak Special With Marinated Mushrooms (făcute frumos de tot în sos bourbon), plus piure şi broccoli drept garnitură.

Nu se putea fără desert, un clasic aş spune, o felie de tort ce include ciocolată, frişcă şi sirop de zmeură din belşug. Se recomandă servirea alături de un Raspberry Martini. Atenţie la alcool, are 10.8%! Pentru cei curioşi legat de preţuri, burgerul este 55 de lei, steak-ul în varianta Filet Mignon este 149 lei şi în varianta New York Strip Steak 139 de lei. Lobster Flatbread este 65 de lei, iar prăjitura 31 de lei. Dacă mă întrebaţi pe mine de Valentine’s Day aş fi mizat mai mult pe midii, căpşuni, ciocolată neagră şi burgeri mai picanţi.

Sursa foto