Când începe sezonul 12 Chefi la Cuţite şi ce e nou?

0
322

În ultimele zile am început să aflăm tot mai multe detalii despre modul în care va arăta grila de toamnă de la Antena 1 şi pe noi ne interesează cel mai mult un singur lucru: când începe noul sezon Chefi la Cuţite. Avem acest detaliu azi şi promisiunea unui nou maraton TV.

Chef Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu vor reveni pe sticlă de pe 2 septembrie 2023. Chefi la Cuţite ajunge la sezonul 12, iar pentru a sărbători premiera, primim 5 ediţii consecutive la Antena 1. Show-ul culinar va fi prezentat de către Irina Fodor şi are o ediţie maraton: sâmbătă şi duminică, 2 şi 3 septembrie de la ora 20:00 şi luni, marţi şi miercuri, 4, 5 şi 6 septembrie de la ora 20:30.

Chef Bontea vine după 6 victorii în sezoanele de până acum şi e decis să îşi păstreze supremaţia. Chef Scărlătescu are 3 ediţii câştigate şi chef Dumitrescu două. Totuşi Chef Florin s-a bucurat de mult succes în battle-uri. Ultimele două sezoane au fost ale lui Bontea. Sezonul 11 a fost câştigat de Nina Hariton, concurenta din echipa roşie a lui Chef Bontea. Toate cele 3 cuţite de aur ale chefilor au mers în marea finală în ediţia trecută, o premieră. Premiul pentru câştigătoare a fost de 30.000 de euro.

Veţi putea viziona noul sezon pe Antena 1, dar şi pe AntenaPLAY. După premiera maraton veţi putea vedea câte 4 ediţii pe săptămână.