Cantine va deschide al patrulea spaţiu în Capitală în această lună

0
2034

Cantine este un lanţ bucureştean de restaurante, care se pregăteşte să deschidă în această lună al patrulea restaurant din Capitală. În general localurile se află în zona clădirilor de birouri şi deservesc nevoile celor din corporaţii. Noua locaţie se va afla în parcul de birorui Iride Business Park, în nordul oraşului, aproape de staţia de metrou Pipera.

Celelalte 3 locaţii sunt în zona Vitan – Cantine 17A, Victoriei – Cantine 87 şi Barbu Văcărescu – Cantine 301, în clădirea Lakeview. Investiţia în noul restaurant, care va ocupa un spaţiu generos este de 350.000 de euro. Ideea lanţului de restaurante este de self service evoluat, care include şi elemente de pub sau restaurant.

Mai mult decât atât, se oferă posibilitatea organizării de evenimente corporate sau private. Se lasă cu lansări de carte, concerte ad hoc şi chiar cocktailuri după muncă. Uitându-mă în meniul de la Cantine 87, văd o sumedenie de preparate cu vibe de mâncare gătită acasă. Sunt tăvi generoase cu paste aromate, musaca, Pui Shanghai, tochitură de legume, orez, frigărui, cârnaţi şi tarte cu căpşuni sau plăcinte.

Practic este un soi de împinge-tava ceva mai posh şi răsărit.

Sursa foto