Cel mai nou restaurant din Park Lake Shopping Center este „Încă una, vă rog”, cu preparate de la chefi celebri

0
2689

Mall-ul din Parcul IOR din Bucureşti, Park Lake Shopping Center a inaugurat recent un nou restaurant, cu preparate gândite de chefi celebri de la noi. Se numeşte „Încă una, vă rog!” şi include meniuri gândite de chef Sorin Bontea şi chef Cătălin Scărlătescu.

Începând cu data de 5 aprilie la etajul 1 al Park Lake Shopping Center s-a deschis acest restaurant, care propune publicului mâncare proaspătă, gătită zilnic şi folosind ingrediente locale. Atenţie, porţiile sunt limitate şi vor exista şi momente speciale de live cooking. Pe lângă preparatele din timpul săptămânii, vor exista şi weekenduri tematice, de fiecare dată cu ceva inedit.

Spre exemplu după deschiderea restaurantului primul weekend a fost dedicat iubitorilor de Paşte, apoi vine unul dedicat preparatelor din Grecia, pe bază de gyros, fructe de mare şi tzatziki. Preţurile sunt diversificate şi acoperă bugete mici, dar şi pe cei care vor meniuri de lux. Puteţi lua şi preparate la pachet. Din ce vedem în fotografiile promoţionale, restaurantul este unul de tip open space, fata în faţă cu Salad Box, în locul unei foste locaţii cu mâncare italiană.

Arată ca un soi de colibă exotică din Bali, plus-minus câteva becuri fancy din Ikea. Există şi o zonă de grill, una cu deserturi şi văd că mai toate bunătăţile sunt pregătite chiar în faţa ta şi sunt ţinute proaspete pe cât posibil.

Sursa foto