Ce food truck-uri participă azi la iMapp Bucharest 2021, care include un concert Subcarpaţi

0
850

După un weekend cu 3 festivaluri suprapuse: UNTOLD, SAGA şi Maximum Rock, acum avem încă un weekend cu evenimente. De această dată se suprapun Street Delivery şi evenimentul de video mapping iMapp Bucharest 2021. Acesta are loc în Piaţa Constituţiei, include un concert Subcarpaţi, dar şi câteva food truck-uri cu bunătăţi.

Pe 18 septembrie, adică astăzi are loc cel mai mare eveniment de new media art din România. Accesul este gratuit, iar totul debutează de la ora 17:00. 6 echipe internaţionale premiate la festivaluri de renume din Germania, Japonia, SUA, Ucraina, Ungaria şi România vor lupta pentru trofeul iMapp Bucharest 2021. Operele lor de artă vor fi proiectate pe faţada Palatului PArlamentului de 23.000 de metri pătraţi.

Pe scena din Piaţa Constituţiei va urca DJ CS84, dar şi trupa Subcarpaţi. Tema din acest an este „The Show Must Go On”, iar organizatorii vor prezenta domenii de impact în societate, precum artă, muzică, sport, educaţie şi turism. Accesul la eveniment e permis celor care sunt vaccinaţi, celor cu test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore şi celor cu test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore sau celor trecuţi prin boala şi aflaţi între ziua 15 şi 180 ulterioară confirmării infectării. Purtarea măştii este obligaorie pe durata evenimentului.

Se va face şi un triaj cu termoscanare la intrare. Evenimentul de video mapping începe la ora 21:45.

Mâncare

Cat despre bunătăţi, acolo puteţi savura preparate de la Meat Busters, precum burgeri şi pulled pork, dar şi preparate mexicane de la Taqueria El Torito, cu tacos aromate cu carne de vită, varza şi sos picant, burrito sau tortilla. IndiVan Food Truck vă va face să plangeticu lacrimi de crocodil din cauza picanteriei cu un Butter Chicken delicios (am păţit). La desert aveţi gofre belgiene de la I, Bubble Waffle, cu fructe, ciocolată, M&M.

Detalii aici.