Cele mai bune 5 mașini de tocat pentru bulion sau suc de roșii, la sub 500 de lei

0
319

După ce anterior v-am prezentat un top 5 cele mai bune seturi de borcane pentru murături, astăzi continuăm pe aceeași tematică. De această dată ne-am gândit la bulion și la aparatura necesară pentru a-l prepara. Astfel, se naște un articol „Cele mai bune 5 mașini de tocat pentru bulion sau suc de roșii„, aparate găsite la sub 500 de lei.

Și de această dată am luat ca ghid oferta eMAG acolo unde există sortarea după popularitate. Găsim recenzii detaliate din partea cumpărătorilor, impresii și un sistem cu note, unde 5 este nota maximă. Care sunt cele 5 produse pe care le recomandăm, aflați din rândurile de mai jos.

Mașină de tocat roșii inox Gulliver

Bulion

Începem cu una dintre cele mai accesibile variante de pe listă și anume mașina de tocat Gulliver. Este un model clasic, realizat din inox. Este simplu de utilizat, are înălțime de 30 cm și un diametru al pâlniei de 17×22,5 cm. Se poate utilizat pentru măcinarea de roșii și se poate fixa pe masă. Curățarea se face cu apă caldă, iar prețul este de doar 165.01 lei.

Heinner MG1500TA-BL

Heinner MG1500TA-BL

În continuare descoperim modelul electric Heinner MG1500TA-BL care ar trebui să ușureze munca. Acesta vine cu 3 site, are găuri de 3mm, 5mm și 7mm pentru site și oferă accesoriu pentru cârnați, accesoriu pentru suc de tomate. Puterea livrată este de 1600W și capacitatea de mărunțire este de 1.2 kg/min.

Avem lame din inox aici, iar legat de accesoriu special pentru roșii, acesta te ajută să economisești timp și energie. Prețul practicat este de 233.91 lei.

Star-Light MG-120BW

Bulion

Mergem mai departe și avem ca propunere varianta numită Star-Light MG-120BW cu putere de 1400W și lame din inox. Acesta vine cu 3 site și are capacitate de mărunțire de 1 kg/minut. Avem accesoriu împingere, accesoriu pentru cârnați, cât și un accesoriu pentru keebe. Ca dimensiuni măsoară 34.4 cm L x 17.5 cm l x 37.4 cm H și are greutate de 3.44 kg. Costă doar 169.99 lei.

Iată ce spune un cumpărător:

Pro: mică, robustă, silențioasă, taie bine și are accesorii metalice.
testată cu 1kg roșii a facut un bulion excelent, scoate semințele și coaja aproape uscate dacă tii butonul din capătul țevii aproape închis.

Daewoo DMG2000B

Daewoo DMG2000B

O variantă mai puternică și cu o capacitate mai mare de mărunțire este Daewoo DMG2000B. Vorbim aici despre o mașină de tocat cu putere de 2000W și lame din inox la pachet. Apropo de capacitatea sa de mărunțire, aceasta este de 2.2 kg/minut. Are accesoriu împingere, accesoriu pentru cârnați și accesoriu pentru suc de tomate. Mai oferă și diametru larg al gurii de tocare și funcție Revers. Se vinde pentru doar 239.99 lei.

Heinner MG-W1200R

Bulion

O variantă mai accesibilă și echilibrată din punct de vedere al performanței este Heinner MG-W1200R. Această mașină de tocat are 3 site, putere de 1360W și poate mărunți 1.5 kg/min. Lamele sale sunt realizate din inox iar cei interesați de capitolul zgomot trebuie să știe că aparatul nu trece de 89 dB.

Și în cazul de față avem incluse accesorii pentru cârnați și pentru suc de tomate. Prețul este de doar 162.99 lei. Avem și impresii din partea unui cumpărător mai jos:

Am cumpărat această maşină de tocat în primul rând pentru a face suc de roşii! Eram exasperat de dispozitivele manuale şubrede, care stropeau, se înfundau şi te puneau la muncă grea! Deja am testat maşina şi e f. Bună! Produce suc, iar din şurubul de reglaj stabileşti gradul de stoarcere! Am tocat şi carne, dacă tot o am şi la fel a corespuns!