Cele mai bune căni termos de luat în vacanță în vara anului 2021

0
1551
Termos

Rând pe rând pe parcursul săptămânilor trecute v-am prezentat o serie de articole informative despre produse utile în casă, de la cuptoare cu microunde și până la grătare de grădină. Mai nou ne gândim și la vacanță și dacă anterior vorbeam despre arzătoare de camping, azi am pentru voi recomandări de căni termos numai bune de luat în vacanță în vara anului 2021.

Pe listă se află 5 modele care se diferențiază în primul și primul rând prin capacitate. Ținem desigur cont și de materialele din care sunt fabricate și de preț care poate cântări serios în decizia de achiziție. Mai jos veți găsi detalii despre aceste 5 căni termos pe care le-am descoperit în oferta eMAG și care se remarcă prin popularitate, având multe recenzii la activ și impresii la cald din partea cumpărătorilor. Astfel vă puteți face o idee despre produs înainte de posibila achiziție.

Termos călătorie Tefal (0.36 ml)

Un prim model de pe listă este cana termos de călătorie Tefal cu o capacitate de 0.36 litri și fabricată din inox. Dimensiunile sale compacte o fac ideală pentru a fi luată cu ușurință oriunde și perfectă pentru cafea sau ceai. Dacă la interior avem inox, exteriorul este învelit într-un material din silicon pentru grip mai bun și aflați că înălțimea cănii este de 20 cm.

Termos

Produsul oferă apăsare cu o singură mână pentru accesul la lichid și are un sistem 360 grade care oferă posibilitatea de a servi băutura preferată din toate unghiurile. Cana termos este ușor de transportat, oferă închidere etanș 100% pentru mai multă siguranță și are o prindere aderentă grație bazie anti-alunecare. Tefal spune că băuturile calde își pot menține temperatura pentru o perioadă de 4-8 ore. Prețul este de 79.99 lei.

Termos Tefal Senator (700 ml)

În continuare avem pe listă tot un model de la Tefal, varianta Senator realizată din inox și de această dată cu o capacitate mai mare, de 700 ml. Termosul este compatibil cu mașina de spălat vase, are o înălțime de 26.7 cm. Produsul de față dispune de un design robust, fiind realizat din oțel inoxidabil și prevăzut cu o izolație cu perete dublu de înaltă calitate.

Termos

Avem și buton Safe Lock care odată deschis permite servirea direct din capacul multifuncțional ce poate fi folosit drept cană. Ni se oferă aici închidere etanș 100% pentru mai multă siguranță, iar termosul va menține lichidele calde pentru o perioadă de până la 12 ore. De asemenea, poate păstra lichidele de la interior reci pentru 24 ore. Prețul său este de 79.99 lei.

Tefal Senator (1L)

Dacă varianta Tefal Senator de mai sus vi s-a părut interesantă dar vreți ceva mai mult de la capitolul capacitate, aflați că există și un model cu o capacitate de 1 litru. Acesta are o înălțime de 30 cm. Și dacă varianta de mai sus avea un exterior din inox, aici avem folosit siliconul pentru un grip mai bun.

Termos

De asemenea, siliconul ajută la evitarea situației de a ne frige atunci când transportăm termosul imediat după ce am turnat lichidul fierbinte la interior. Și în cazul de față ni se oferă un capac ce poate fi utilizat pe post de cană și închidere etanș 100%. Există un buton Safe Lock pentru siguranță.

Avem asigurarea că lichidul de la interior va rămâne rece până la 24 de ore. Lichidele calde sunt menținute pentru 12 ore. Această variantă poate fi achiziționată acum pentru suma de doar 99.99 lei.

Termos Mambo Tefal (1L)

O variantă mai diferită de cană termos este Tefal Mambo, unul care seamănă mult cu un ceainic la prima vedere. Acesta vine pe nuanțe aprinse de roșu sau verde lucios, oferă capacitate de 1 litru și are înălțime de 21.9 cm. Este clar un model ideal de luat în vacanțe care asigură un refill de cafea pentru toată familia la camping. Această variantă este fabricată în China și surprinde prin faptul că oferă 5 ani garanție.

Termos

Este fabricată din plastic și dispune de o margine special creată pentru turnarea băuturii cu ușurință, cu o singură mână. Avem și un capac rabatabil care asigură o conservare mai bună și contribuie astfel la sistemul de închidere 100% etanș. Poate menține lichidele calde până la 12 ore și reci până la 24 ore. Ce mi se pare interesant este prețul, cel mai mic dintre toate modelele aici de față. În momentul de față poate fi cumpărat pentru suma de doar 59.99 lei.

Tefal Mambo (1.5L)

Nu în ultimul rând pe această listă își face apariția și cel mai generos model, tot un Tefal Mambo. Acesta este totuși unul de 1.5 litri. Cana termos este realizată din plastic, are înălțime de 25 cm și același design tip ceainic. Avem sistem de închidere 100% etanș care oferă o conservare mai bună a lichidului de la interior. De asemenea, există aici și un capac rabatabil.

tefal

Termosul dispune de un mâner special creat pentru turnarea lichidului simplu și ușor, folosind o singură mână.  De asemenea, aflăm de la producător faptul că produsul este prevăzut la interior cu o sticlă de înaltă calitate. Aceasta menține temperatura băuturii tale pentru 12 ore (lichide calde), respectiv 24 ore (lichide reci).

Un asemenea termos îți va asigura reîncărcarea cu energie pe timpul zilei. Asta fie că ești la birou sau în vacanță și vrei să te bucuri de ceaiurile favorite sau cafeaua ta preferată. Prețul este de doar 69.99 lei.