Cele mai bune 5 soluții anti-țânțari pentru terasă la sub 600 de lei

0
4364
Anti-țânțari

Continuăm seria de articole informative astăzi cu o postare proaspătă în care abordăm un produs la mare căutare în această perioadă. Dacă anterior v-am prezentat căni termos și arzătoare pentru camping, acum venim cu o serie de produse pe tematică de vară. Așa cum spune și titlul, vorbesc despre soluții anti-țânțari ideale pentru terasă. Pe listă în marea majoritate sunt modele electrice, unele și cu bonusuri la pachet.

Am inclus pe lista de recomandări și o variantă eco, care nu consumă energie și bifează și aspectul de buget. Serile de vară petrecute pe terasă într-un balansor sau la o masă alături de prieteni sunt compromise de țânțari, insecte și alte vietăți care ne tot bâzâie sau chiar mușcă și strică tot farmecul petrecerii timpului liber.

De aceea, un astfel de aparat precum cele din lista de mai jos este clar necesar pentru a evita orice neplăceri.

Suport metalic pentru spirale anti-țânțari

Primul produs de pe listă și totodată cel mai accesibil este un suport metalic pentru spirale anti-țânțari. Acest dispozitiv dacă îl putem numi astfel, este o modalitate simplă și rapidă de a vă proteja pe timp de seară de țânțari și desigur aveți nevoie de acele spirale dedicate pe care le găsiți la vânzare în orice magazin pentru sume modice.

Anti-țânțari

Suportul este realizat din metal și este o soluție elegantă pentru alungarea insectelor în serile de vară din foișor. Are un design șic și poate fi la fel de ușor folosit și în balcon. Din recenziile asociate produsului, aflăm că acesta permite o așezare perfectă a spiralei la interior, cumpărătorii fiind foarte mulțumiți de achiziția făcută. Prețul este de doar 32.13 lei.

Aparat GAIA K30 Profesional

Trecem la variante mai profi și descoperim aparatul anti-țânțari GAIA G30 Professional care include o lampă de calitate UVA cu timp efectiv de lucru de 8000 de ore. Poate fi montat pe perete, suspendat sau așezat în picioare și are un design nou cu acoperire mai eficientă grație luminii emise prin găurile laterale care atrag insectele. Vine cu un insectocutor de 30W și combină structura din aliaj de aluminiu cu partea ABS din plastic.

Anti-țânțari

Aflăm că suprafața din aliaj de aluminiu cu tratament electroforetic are efect strălucitor, structură puternică și că aceasta rezistă la zgârâieturi, ule. Există aici o tavă de colectare care poate fi fixată în carcasă și ușor de curățat. Aparatul este recomandat pentru încăperi de până la 200 metri pătrați, are tensiune alimentare de 200V și zgomotul ajunge la maxim 35dB.

Aparatul va atrage țânțarii, muștele și alte insecte prin lumina UV și este o modalitate simplă de a vă proteja liniștea pe timpul serii cât vă petreceți timpul la terasă. Prețul este de doar 119 lei.

Iată ce spune un cumpărător al produsului de față:

Am primit produsul Și am asteptat… Era ca o confruntare Într-un western american, Într-un final s-a lĂsat Întunericul Și ȚÂnȚarii au apĂrut, festival de lumini În raza aparatului, pĂrea un revelion la scarĂ mica! MulȚumit

Aparat GAIA Profesional + Bec UV anti-țânțari

În continuare avem un pachet special care combină aparatul mai sus văzut și anume GAIA Profesional cu un Bec UV pentru eficiență maximă. Dispozitivul vine cu lampă UVA și poate fi montat în diferite variante, în funcție de preferințe, fie pe perete, în picioare sau suspendat. Vine cu putere de 30W, are tavă de colectare dedicată și acoperirea sa este de până la 200 metri pătrați.

anti-țânțari

Așa cum spuneam și mai sus, aparatul va atrage țânțarii și alte insecte pentru a vă petrece în liniște seara alături de prieteni pe terasă sau balcon. Alături de acest aparat vei primi la pachet și un bec 2 în 1 KlaussTech. Becul integrează o lampă UV împotriva insectelor și care va emite o lumină de culoare alb-rece. Are putere de 15W, soclu E27 și prețul pachetului este de doar 175 lei.

Aparat cu LED UV 40 W + brățări și bec anti-țânțari

Mergem mai departe și descoperim tot un kit special compus dintr-un aparat cu LED UV și 2 brățări + bec UV anti-țânțari. Aparatul măsoară 64 cm în lungime, 8 cm lățime și are o înălțime de 30 cm. Acesta are putere de 40W, se alimentează de la o sursă de 220V și pentru a porni aparatul tot ce avem de făcut este să apăsăm butonul și să îl lăsăm pe poziția ON.

Anti-țânțari

Poate fi utilizat pe toată durata anului și este recomandată instalarea într-un loc ferit de lumină pentru a nu fi afectată eficiența sa. Poate fi utilizat atât la interior cât și la exterior dar va trebui să evitați contactul produsului cu apa. Este ideal pentru utilizarea în grădină, pe terasă sau în balcon. Reprezintă o modalitate prin care se evită utilizarea insecticidelor și mirosurilor neplăcute.

Aparatul funcționează cu 2 tuburi neon UV (2 x 20W) și atrage insectele zburătoare precum muște, țânțari, molii și altele cu ajutorul LED-urilor ce emit lumină UV. Prețul acestui kit este de 217 lei.

Avem și un review de la un cumpărător:

Bug killer.. L-am pus în foișor și nu m-au mai mușcat țânțarii. Chiar foarte mulțumit. Doar sunetele de la electroșoc mai trebuie acoperite cu muzică.

Aparat Insect Killer 3000

Nu în ultimul rând avem aparatul Insect Killer 3000 anti țânțari. Este și anti muște/fluturi/molii/insecte. Acesta este un model care poate acoperi suprafațe generoase de până la 400 metri pătrați. Vine cu o lampă cu putere de 60W. Aparatul emite raze ultra violete pentru a atrage insectele. Oferă și un grilaj metalic traversat de un curent electric cu voltaj crescut care omoară instantaneu insectele. Are suprafață protectoare, este ușor de curățat și întreținut și poate fi fixat de cârligul aflat în partea superioară a acestuia la o distanță de 1-1.5 metri de altă sursă de lumină.

anti-țânțari

La utilizarea sa în exterior, va trebui să protejați aparatul în cazul ploilor. Apropo de lumina UV, aceasta este complet inofensivă pentru oameni și animale. Grila are tensiune de 3000V, iar aparatul vine cu un comutator pentru oprire/pornire, capac din aluminiu ușor de curățat și rezistent la zgâriere. Faptul că nu implică substanțe chimice înseamnă că nu există nici contaminare.

Poate fi montat pe perete, tavan sau în regim de liberă circulație. Nivelul de zgomot este de 12 db. Ca dimensiuni aparatul măsoară 65 cm L x 10 cm l x 30 cm H.  Are diametru de 65 cm, respectiv cablu de 90 cm. Prețul este de 595 lei.

Iată ce spune un cumpărător:

Un produs foarte bun. Chiar își face treaba foarte bine și prăjeste toate insectele, în special țânțarii.