Chef Cătălin Scărlătescu transformă gătitul în artă (digitală 🙃) cu „Grătar de Călător”

0
396
Grătar de Călător

FoodFix.Tech, o platformă digitală inovatoare în domeniul culinar, a lansat recent „Grătar de Călător”, o carte de bucate digitală realizată de Chef Cătălin Scărlătescu în colaborare cu Gache Costin, un mixolog de renume. Lucrarea se distinge prin abordarea sa unică, combinând instrucțiuni video detaliate și informații nutriționale, oferind astfel o experiență culinară amplificată.

Această inițiativă plasează FoodFix.Tech într-o poziție distinctă pe piața globală a cărților de bucate, evaluată la 7 miliarde de dolari anual. Diferența majoră față de alte platforme constă în faptul că FoodFix.Tech nu se limitează la conținut video exclusiv, ci încorporează elemente educative și de divertisment. Utilizatorii sunt ghidați nu doar de chefi consacrați, ci și de mixologi experimentați, transformând gătitul într-o experiență plăcută și memorabilă.

În centrul inovației stă tehnologia proprietară a platformei, care utilizează inteligență artificială pentru a oferi informații complexe despre nutriție, pași de gătit și profiluri gustative. Pe termen lung, această tehnologie ar putea personaliza recomandări de mâncăruri și băuturi, într-un mod similar cu recomandările muzicale de pe Spotify.

CEO-ul FoodFix, Mihai Gavan, subliniază scopul companiei de a îmbina divertismentul video cu practica gătitului, facilitând accesul creatorilor de conținut culinar la publicarea lucrărilor lor într-un format digital eficient. Chef Cătălin Scărlătescu descrie cartea ca fiind mai mult decât un simplu ghid de gătit, ci o călătorie a gusturilor și aromelor descoperite în călătoriile sale. Gache Costin completează conceptul prin adăugarea unor cocktailuri concepute să armonizeze cu preparatele culinare, îmbogățind astfel experiența gustativă.

Interesant este că primul capitol din „Grătar de Călător” este oferit gratuit de FoodFix.Tech, permițând consumatorilor să se familiarizeze cu arta culinară și mixologia promovate de Scărlătescu și Gache. Această abordare deschide noi perspective în lumea digitală a cărților de bucate și promite o experiență culinară de neuitat.