Constanţa organizează pentru prima oară un Târg de Crăciun: Christmas Market By the Sea

0
1646

În general asociem Crăciunul cu zonele montane sau cu Viena, dar în acest an malul mării face o mişcare spre această sărbătoare. Constanţa va organiza pentru prima oară un Târg de Crăciun, sub numele de Christmas Market by the Sea.

Se va numi „Christmas Market by the Sea” şi are loc între 30 noiembrie şi 27 decembrie 2018, în Piaţa Ovidiu. Va fi amenajat un patinoar şi vor avea loc spectacole şi concerte. Va exista un carusel, dar şi un târg tradiţional cu produse de sezon, plus decoraţiuni. Cei mici sunt aşteptaţi la Căsuţa lui Moş Crăciun şi va fi şi un trenuleţ, în stilul celui văzut la Târgul de Paşte din Capitală anul trecut.

Intrarea este liberă, iar pe lista artistilor care vor cânta în Constanţa se numără Jazu, Cred că Sunt Extraterestru, Cuibul, Omul cu Şobolani, Robin and the Backstabbers, Fantome, The Mono Jacks şi Tourette Roulette. Viţa de Vie va cânta pe 26 decembrie. Există şi un centru de donaţii, iar la Căsuţa lui Moş Crăciun se vor colecta scrisori către Moşu’ între 1 decembrie şi 24 decembrie.

Se lasă cu vin fiert, cozonaci, turtă dulce, ciocolată artizanală şi chiar dacă piftia, şoriciul şi preparatele de porc vor fi la mare căutare, sunt sigur că se strecoară şi ceva fructe de mare, raci, calamari.