Taco Bell ajunge în sfârşit la Londra, la un an după Bucureşti

0
1302

Oricât de ciudat ar părea Taco Bell tocmai a ajuns de abia acum la Londra. E bizar să te gândeşti că restaurantul americano-mexican intra în România toamna trecută şi abia acum ajunge în capitala Marii Britanii. Marea inaugurare a avut loc pe 23 noiembrie, adică vineri şi avem detalii mai jos.

Pentru a marca momentul Taco Bell a folosit un artificiu de PR sonor. Impresionantul Big Ben se află în lucrări de renovare de mai bine de un an şi nu s-a mai auzit sunetul său clasic. Ei bine el a fost imitat în apropierea lui Big Ben pentru a întoarce toate privirile spre construcţie şi a stârni ceva agitaţie între londonezi. Compoziţia sonoră este o combinaţie între gingle-ul Taco Bell şi sunetul de Big Ben.

Primul restaurant se află în zona Hammersmith şi a atras sute de fani la deschiderea sa. Mai sunt încă 3 locaţii ce urmează să fie deschise în Holborn, Croydon şi Fullham, tot zone din Londra. Designul va fi unul clasic, cu bucătăria la vedere, fotografii şi grafiti-uri cool pe pereţi, plus WiFi gratuit şi prize pentru alimentarea laptopurilor şi telefoanelor.

Taco Bell a promis şi că va afişa opere de artă ale artiştilor locali. Faţă de alte restaurante, inclusiv cele de la noi, franciza americană plusează şi cu un aparat special care îţi umple paharul de bere de la fund şi nu de deasupra, pentru a evita spuma. Trebuie spus că Taco Bell era deja prezentă în UK cu 27 de restaurante, dar cumva nu şi în Londra, cel puţin nu în istoria recentă.

Pentru cei care chiar ţin la rigurozitate, Londra a avut de fapt câteva locaţii Taco Bell luate în franciză în anii 90, dar ele s-au închis rapid. Au trecut 20 de ani de când nu a mai fost prezent brandul în Capitală. Va exista şi un Taco Tuesday, cu bere şi un taco la doar 2 lire sterline.