Dabo Doner a deschis al doilea restaurant din Bucureşti, îl are pe Horia Vârlan ca imagine

3
5390

Nu ştiu la voi cum e, dar pe contul meu de Facebook tot apar reclame la Dabo Doner de la o vreme. Asta pentru că lanţul de restaurante a deschis a doua locaţie în Bucureşti recent, la Apaca şi se promovează. Şi nu oricum, ci cu ajutorul bucătarului Horia Vârlan, cunoscut pentru emisiunile de la Prima TV, precum „Cireaşa de pe tort”.

Franciza Dabo Doner este deţinută de către sibianul Dan Pastiu şi se extinde rapid, ajungând deja la peste 45 de restaurante deschise în 29 de oraşe din ţară în ultimii 6 ani. În Bucureşti aventura Dabo a început în vară, iar primul restaurant a fost inaugurat în iunie în Pipera. Al doilea a necesitat o investiţie de peste 150.000 de euro şi s-a deschis pe 3 octombrie în zona Apaca.

Acolo este o zonă în plin avânt şi cu un vad imens de clienţi, de la studenţii de la Politehnică la cei care muncesc la Electronic Arts şi toate corporaţiile care au sediu în zonă. Noua locaţie are spaţiu de 180 de metri pătraţi. Businessul îşi trage seva din Germania, unde comunitatea mare de turci a dus la crearea unui doner fantastic de bun. Planurile Dabo Doner sunt mari şi includ încă 10 locaţii pentru Bucureşti. Aş paria pe mall-uri….

Brandul Dabo Doner se laudă cu preparate sănătoase, care nu conţin conservanţi sau aditivi. Totul este pregătit pe loc, în faţa clientului, care primeşte o chiflă proaspăt pregătită si pufoasă. Un alt secret al acestui business este setul de condimente importate direct din Nurnberg, Germania. Trebuie spus că Dabo Doner a fost de 3 ori premiat în Germania drept „cel mai bun doner”, pe o piaţă aglomerată de mâncăruri cu influenţe orientale.

În meniu găsiţi doner de pui, doner de vită, dar şi caşcaval pane, pui crispy, salate, plus ayran şi alte bunătăţi. Mai sunt şi durum de pui şi vită, hamburger, cheeseburger şi meniuri. Există şi livrare prin serviciile celebre de food delivery de la noi, inclusiv Foodpanda. Produsele sunt fără conservanţi, cu carne proaspătă plus legume.

Detalii aveţi aici.