De azi poți achita cu cardul de masă Gusto Pass comanda ta plasată în aplicația Tazz by eMAG

0
2183
Tazz

Până acum singurele metode de plată în aplicații de livrare mâncare erau fie cash fie folosind cardul. De azi Tazz by eMAG schimbă regulile și include o nouă modalitate de plată. Clienții vor putea plăti cu cardul de masă Gusto Pass comenzile plasate în Tazz. Detalii extra avem mai jos.

Aflați că vorbim aici despre o colaborare dintre Tazz și Sodexo România. Astfel, Tazz devine singura aplicație de food delivery unde utilizatorii pot plăti direct cu cardul de masă Gusto Pass la o selecție națională de peste 2000 de restaurante partenere. Printre aceste restaurante partenere se numără Hard Rock Cafe, Burger King, Samsara, Pizza Hut, Ana Pan, Taco Bell, Caru’ cu Bere, Starbucks, Mesopotamia, Noodle Pack, Dabo Doner.

Plata se face simplu și rapid, prin înrolarea cardului de masă și salvarea detaliilor de plată ca în cazul oricărui alt card bancar. Pentru a descoperi restaurantele partenere se poate aplica filtrul „Card Sodexo” în secțiunea „Restaurante. Iată ce spune Răzvan Acsente, Chief Marketing Officer Tazz:

„Parteneriatul dintre Tazz și Sodexo ne aduce cu un pas mai aproape de ceea ce înseamnă o experiență completă pentru clienții noștri, cu acces la cea mai bună selecție de restaurante din țară, la care pot acum comanda și achita, ușor și simplu, cu cardul de masă Gusto Pass de la Sodexo, direct din aplicație, de la birou sau de-acasă. De altfel, Tazz e singura aplicație de food delivery din România în care este disponibilă plata cu cardurile de bonuri de masă, acesta fiind un beneficiu foarte folosit de clienții noștri.”

Pașii pentru achitarea comenzii prin intermediul cardului Gusto Pass:

  • Accesezi aplicația Tazz;
  • Dacă nu ai deja aplicația Tazz instalată, poți să o descarci din App Store sau Google Play;
  • Înrolezi cardul Gusto Pass în aplicație, în Contul meu, iar în secțiunea „Tichete de masă” alegi „Card Sodexo”;
  • Alegi restaurantul din selecția variată de parteneri Tazz și Sodexo;
  • Plasezi comanda și alegi la metodă de plată „Plata cu card Sodexo”;
  • Taxa de livrare și bacșișul pentru livratori nu pot fi achitate cu cardul Gusto Pass de la Sodexo. (pentru că așa prevede legislația cu privire la tichetele de masă). Dar acestea se pot plăti cu un card de debit.