Degustăm cu Denis la ♨️ Carol Gastro Bierhaus din Sinaia, Șnițel Vienez și Coaste în sos BBQ

0
500

🍽 O nouă zi și o nouă masă în frumoasa stațiune Sinaia, mai exact la restaurantul Carol Gastro Bierhaus care după ce am citit destule review-uri pe Tripadvisor mi-am dat seama că stau tare bine, deci nu aveam cum să nu trec pe la ei.

După o inspecție scurtă a meniului mi-am ales o porție de șnițel vienez și o salată de cartofi nemțească plus un Ursus Black, iar badea și-a luat o porție de coaste pentru că n-a mai mâncat de la Timișoara și era cu foamea în glandă. După ce a ajuns mâncarea la masă m-am înfipt puțin in coastele domnului cameraman. După părerea mea au fost puțin cam crocante, gustoase în schimb, iar ce mi-a plăcut au fost cartofii prăjiți care erau făcuți în casă.

Am trecut și la șnițelul meu care era super crocant și moale, cel mai probabil a fost făcut din pulpă de vită, condimentat cum trebuie, iar salata de cartofi a avut un gust echilibrat, s-a simțit bine și ceapa ceea ce a fost foarte nice.

Am primit lângă și un sos care efectiv m-a dat pe spate, din afine cu puțin vin și portocală, practic acest sos a dus preparatul la alt nivel. Per total este un loc numa’ bun de luat masa în Sinaia, prețurile decente pentru o stațiune atât de cunoscută, iar dacă mergeți vara o să aveți nevoie sigur de o rezervare pentru că restaurantul este destul de cunoscut.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră. V-am pupat!

🟢 SITE: https://carolpeles.ro/
🔵 FACEBOOK: https://www.facebook.com/carolpeles/
🟣 INSTAGRAM: https://www.instagram.com/carolgastrobierhaus/
🔴 YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=1nKRBDukWrA
🟡 ADRESĂ: Aleea Peleșului 2, Sinaia 106100, ROMÂNIA
🟠 MAPS: https://goo.gl/maps/y4aC3xpzi6abxWtt5
🟤 MAIL: hello[email protected]
☎ TELEFON: 0750 721 303

#Restaurant #CarolGastroBierhaus #Sinaia

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239