Degustăm cu Denis supă de pește și dăm un shot de pálinka la Fehértói Halászcsárda de lângă Szeged

0
574

🍽 În episodul de astăzi am ales să filmăm celebra ciorbă/ supă de pește de la Szeged pentru că badea, timp de șapte luni, tot mi-a zis de această ciorbă și că trebuie neapărat să o încerc.

Așadar ajungând la Fehértói Halászcsárda din Szeged, am fost întâmpinat direct din parcare de două ceaune imense care sunt folosite la festivalul ciorbei de pește și instant mi s-a făcut poftă de mâncare. Restaurantul era plin de români, așa că am luat loc la terasă iar supriza cea mai mare a fost că am primit și meniul tot în limba română. Zis și făcut, la insistențele lui badea am luat ciorba de pește și ca băutură un shot de palinka.

Prima dată am fost servit cu băutura și având în vedere că am mai băut palinka în Budapesta am crezut că-i ca țuica dar de fapt mi-a dat daună totală, zici că era de Zalău, sau și mai și. Ciorba de pește a venit într-un ceaun, ceea ce i-a dat o notă rustică, plus două farfurii, așa că o singură porție ajunge lejer la două persoane. Mi-a plăcut foarte mult că peștele nu a avut oase și că a fost de mai multe tipuri iar gustul a fost unul dulceag, dar mai multe puteți să vedeți în clip.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră. V-am pupat!

🟢 SITE: http://www.fehertoihalaszcsarda.hu/
🔵 FACEBOOK: https://www.facebook.com/fehertoihalaszcsarda.espanzio
🟣 INSTAGRAM: https://www.instagram.com/explore/locations/466060617/fehertoi-halaszcsarda-es-panzio/
🟡 ADRESĂ: Szeged, Budapesti út 41, 6728 Ungaria
🟠 MAPS: https://goo.gl/maps/HJv9Sgjzru8QNvaSA
🔴 COMENZI (Tazz, Glovo, Foodpanda, Takeaway, Bolt Food)
🟤 MAIL: [email protected]
☎ TELEFON: +36 62 555 960

#Restaurant #Szeged #FehértóiHalászcsárda

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239