De’Longhi lansează PrimaDonna Soul, un espressor inteligent, care se adaptează tipului de cafea

0
2815

Pentru cei care vor un espresso bun servit acasă există acum opţiunea noului espressor inteligent De’Longhi Primadonna Soul, care se adaptează tipului de cafea. Colegii de la Gadgetzone.ro ne informează că noul espressor complet automat vine cu inovaţia tehnologică „Bean Adapt Technology”, într-un pachet elegant, cu ecran tactil.

Acesta permite prepararea şi personalizarea a peste 20 de reţete, putând fi controlat uşor de pe un terminal mobil. Tehnologia Bean Adapt permite adaptarea inteligentă a fiecărui bob de cafea, iar în funcţie de nivelul de prăjire este stabilită dimensiunea specifică de măcinare, parametri de preparare şi extracţie, pentru un gust şi o aromă deosebite. De’Longhi este un lider mondial în producţia de espressoare de uz casnic şi îşi foloseşte experienţa pentru a realiza acest produs competitiv.

PrimaDonna Soul se comportă ca un barista profesionist şi dozează cantitatea de cafea măcinată, garantând o presiune optimă de infuzare, între 9 şi 12 bari la fiecare ciclu de preparare. Astfel, extrage de fiecare dată o cafea cremoasă şi densă. Espressorul permite şi creşterea sau diminuarea intensităţii aromelor, dar şi personalizării cantităţii de cafea obţinută. Există şi conectivitate WiFi aici, asta că puteţi controla dispozitivul de pe orice telefon smart cu sistem de operare iOS sau Android, prin aplicaţia Coffee Link, aflată în App Store sau Play Store.

Puteţi ca în aplicaţia de mobil să păstraţi profilele şi preferinţele a 5 utilizatori. Cele 20 de reţete oferite la pachet includ clasicele espresso, cappuccino, latte machiato, flat white, ciocolată caldă, cortado, long black şi ceaiuri. Băuturile pe bază de lapte se pot prepara şi personaliza uşor, datorită sistemului LatteCrema, o inovaţie De’Longhi. Aceasta permite ca printr-un amestec de abur, aer şi lapte să fie creată o spumă de lapte cu o densitate ideală.

Noua gamă, PrimmaDonna Soul, este compusă din trei espressoare, fiecare având câteva rețete de băuturi specifice și vin însoțite cu accesorii diferite, precum cana de cafea portabilă sau carafa pentru cafea. Mai jos regăsiți modelele disponibile, cât și prețurile de comercializare pe plan local: