Donerboom inaugurează primul restaurant din Bucureşti, finanţează următoarele locaţii cu 2 milioane de euro

0
1108

Donerboom, restaurant specializat pe mâncare turcească, mai precis Doner se extinde şi anunţă inaugurarea primului restaurant din Bucureşti. A anunţat şi că va finanţa deschiderea următoarelor locaţii cu un buget de 2 milioane de euro.

Donerboom are un an şi jumătate de activitate pe piaţa locală şi până acum a funcţionat în regim de „ghost kitchen”, adică doar pentru livrări. Restaurantul cel nou din Bucureşti e deschis în centrul oraşului, după o investiţie de 500.000 de euro. Alte noi locaţii Donerboom vor fi inaugurate în următoarele 18 luni. Business-ul pornea la drum în 2021, cu 3 bucătarii deschise în decurs de un an, având la baza ideea de cloud sau ghost kitchen.

Asta înseamnă că bucătăriile funcţionau doar pentru livrare la domiciliu, fără zona de servit la mese. Există şi posibilitatea de pickup şi takeaway. Între timp s-a investit în echipamente profesionale de ultimă generaţie pentru bucătărie, au fost construite 3 echipe complete în bucătărie şi există o flotă proprie pentru livrări. Problema cu cloud kitchen e că lumea nu mai ia contact cu brandul şi nu se mai poate fideliza atât de uşor.

Mulţi clienţi au ales să vină să ridice mâncarea din locaţie în ultimul an, fiind curioşi. În meniul Donerboom se află preparate precum Zurna Doner Pui, cu sos autentic oriental, Cheesy Boom, doner de pui la farfurie gratinat cu brânză cheddar, dar şi Lavash Doner, cu pui rotisat cu legume. Găsiţi doner şi la baghetă, doner cu sos Izmir şi ineditul Guacamole Doner, inspirat de arome mexicane. Există şi meniuri vegetariene, dar şi o zonă specială cu preparate pe bază de carne de viţel.

Le găsiţi aici, iar restaurantul nou din Bucureşti se află pe Barbu Văcărescu 102.