Echipa de fotbal unificat a României din cadrul Special Olympics este susținută de Tazz și Sports Festival

0
659
TAZZ

Un comunicat de presă proaspăt sosit în inbox-ul nostru ne aduce azi detalii despre noua inițiativă Tazz. Alături de Sports Festival, cele două părți susțin echipa de fotbal unificat a României din cadrul Special Olympics. Detalii avem în rândurile de mai jos.

Mai precis, TAZZ va pune în vânzare mingea oficială din meciul de retragere al lui Adrian Mutu. Întreaga sumă obținută va fi donată echipei de fotbal unificat din cadrul Special Olympics România, formată din 16 tineri pasionați de fotbal. Această secțiune reunește sportivi cu și fără dizabilități intelectuale într-o echipă, demonstrând cum barierele pot fi distruse de jocul în echipă și camaraderie.

Alături de Sports Festival, Tazz își propune să susțină noile generații care scriu mai departe istorie, promovând incluziunea în lumea sportului. Prin vânzarea acestei mingi simbol, cele două părți redirecționează suma de 25000 lei către Special Olympics România. Mingea cu pricina este semnată de legende ale fotbalului internațional, de la Adrian Mutu și Gheorghe Hagi, la Claude Makélélé, Luca Toni, Fabio Cannavaro.