McDonald’s redeschide restaurantul din Tomis Mall Constanţa în urma unei investiţii de peste 4 milioane de lei

0
815

Premier Restaurants România, operatorul lanţului de restaurante McDonald’s din România a anunţat redeschiderea restaurantului din Tomis Mall din Constanţa. Asta se întâmplă în urma unei investiţii de modernizare şi digitalizare de peste 4 milioane de lei. Găsiţi detalii mai jos.

Clienţii se vor bucura de noi facilităţi şi beneficii mulţumită sistemului digital, care permite lansarea comenzilor prin kioskuri digitale. Clienţii pot de asemenea consulta meniul şi să îşi comande produsele preferate direct de la fiecare kiosk. Fiecare comandă este înregistrată pe ecranele din bucătăria McDonald’s, astfel încât să fie pregătită pe loc. Acele kioskuri le oferă clienţilor opţiunea de a îşi personaliza comanda, dar şi de a alege modul în care îşi vor primi produsele: în restaurant sau la pachet.

Se poate plăti acolo contactless, cu cardul bancar sau cash, la casa de marcat. Există şi acel cod QR prin care clienţii pot acumula puncte de loialitate pentru fiecare comandă. Restaurantul McDonald’s Tomis din Constanţa ocupă o suprafaţă de 158 de metri pătraţi şi are o capacitate de 85 de locuri la interior, dar şi un design modern, primitor. Clienţii pot comanda la unul dintre cele 8 kiosk-uri digitale, putându-se bucura de produse în restaurant, alegând servirea la masă sau la pachet.

La cafeneaua McCafe găsiţi deserturi şi băuturi preferate şi de aici vă recomand Banana Bread, care e foarte uşor şi savuros. Nu uitaţi şi că McDonald’s a lansat recent triplu McPuişor, triplu Cheeseburger şi Dublu Filet-O-Fish în oferta sa.