eMAG lansează magazinul de băuturi, cafea şi vinuri Drinks and Coffee Shop

0
590

eMAG a sesizat un trend în rândul clienţilor săi şi a lansat Drinks & Coffee Shop. E vorba despre un magazin de băuturi, vinuri şi cafea, cu peste 21.000 de produse disponibile acum.

Noul concept aduce o ofertă diversificată de băuturi, vinuri şi cafea în ţara noastră, dar produsele sunt disponibile şi internaţional. Peste jumătate din gama de băuturi se va livra a doua zi gratuit, la Easybox, pentru clienţii Genius. Acest debut vine în contextul în care comenzile online de băuturi şi cafea au crescut cu peste 30% în prima jumătate a anului faţă de aceeaşi perioadă a lui 2022.

Drinks & Coffee Shop este un concept de shop în shop online de băuturi, vinuri şi cafea. Include peste 21.000 de produse disponibile imediat din oferta eMAG şi a peste 700 de selleri din Marketplace. Noua secţiune de shopping oferă clientului o experienţă de cumpărare premium, navigare mult mai uşoară şi rapidă prin organizarea produselor pe obiceiuri de cumpărare.

E vorba despre provenienţă, tip de băuturi spre exemplu. În magazin găsiţi şi pahare, căni şi accesorii, dar şi pachete promoţionale. Aveţi şi livrare imediat a doua zi, pentru o băutură fancy cadou pentru cineva spre exemplu. Printre brandurile disponibile sunt şi cele mai căutate din România: Purcari, Jack Daniel’s, Corona, Cramele Recas, Bumbu, Whitley Neil, Glenfiddich, Sheridan’s, Captain Morgan. Cafeaua include brandurile Lavazza, Tassimo, Julius Meinl, Jacobs, Illy, Tchibo.

Există şi o ofertă specială, ia pentru comenzile mai mari de 100 de lei până pe 4 octombrie primiţi 20% la anumite produse.